< Terug naar alle leden

Askové Kunststof Industrie B.V. Branche: Industrie, Kunststoffen

Bedrijfsomschrijving

Askové solutions: Askové Kunststof Industrie en Milieutechniek
Met meer dan 50 jaar ervaring is Askové een prominente ontwerper en bouwer van turn-key procesinstallaties uit kunststof.
- Industriële installaties voor het neutraliseren van geur, stank en schadelijke gassen op zowel biologische als chemische wijze;
- industriële installaties voor dosering, transport en (tank)opslag van chemicaliën.
- stikstofstripper: een circulaire oplossing voor verregaande vermindering van stikstof, methaan en CO2 uitstoot bij melkveehouders.

Askové ontwerpt en bouwt turn-key procesinstallaties en verzorgt de montage en ingebruikstelling op klantlocatie. Daarnaast zijn 24/7 service en preventief onderhoud belangrijke peilers.
Askové is een kwalitatief hoogwaardige, optimaal gecertificeerde, flexibele en betrouwbare partner voor zijn klanten. Askové is continu op zoek naar verbetering van haar producten en diensten door middel van gerichte innovatie. Askové streeft er naar haar processen en organisatie aan te passen aan de veranderingen in de markt en omgeving en hecht eraan daarbij te zorgen voor een goed en prettig werkklimaat voor haar werknemers en directe leefomgeving waarin de continuïteit van de onderneming is gewaarborgd.

ONTWERP EN PROJECTMANAGEMENT

Ontwerp
Het ontwerp van een apparaat of installatie begint bij het procestechnologische ontwerp. In veel gevallen wordt dit ontwerp door de klant zelf al geheel of gedeeltelijk gemaakt, maar dit kan ook door Askové worden verzorgd indien de klant dit wenst.

Het daarop volgend technisch ontwerp van de apparaten en installaties is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden waarbij Askové het verschil maakt. Op basis van het procestechnologische ontwerp maken de engineers van Askové het technische ontwerp van de apparaten en installaties vanuit 2D/3D CAD programmatuur. Met behulp van deze ontwerpen worden ook de productietekeningen uitgedetailleerd en de CAM machines aangestuurd.

Projectmanagement
Askové besteedt veel zorg aan een optimaal georganiseerd projectmanagement. Elk project, van klein tot zeer groot, heeft de directe aandacht van de toegewezen projectleider. De projectleiders van Askové werken op basis van korte interne beslislijnen en vooral op basis van korte lijnen met de klant (één op één contacten). Van begin tot eind van het project is de projectleider de eindverantwoordelijke voor het project en de voor de klant te allen tijden direct aanspreekbare persoon.


Contactgegevens
Nieuwe Eerdsebaan 32
5482 VS Schijndel
T: 0413-346400
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1965
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000