< Terug naar alle leden

Askové Kunststof Industrie Branche: Industrie, Kunststoffen

Bedrijfsomschrijving

Askové solutions: Askové Kunststof Industrie en Milieutechniek
Met meer dan 50 jaar ervaring is Askové een prominente ontwerper en bouwer van turn-key procesinstallaties uit kunststof.
- Industriële installaties voor het neutraliseren van geur, stank en schadelijke gassen op zowel biologische als chemische wijze;
- industriële installaties voor dosering, transport en (tank)opslag van chemicaliën.
- stikstofstripper: een circulaire oplossing voor verregaande vermindering van stikstof, methaan en CO2 uitstoot bij melkveehouders.

Askové ontwerpt en bouwt turn-key procesinstallaties en verzorgt de montage en ingebruikstelling op klantlocatie. Daarnaast zijn 24/7 service en preventief onderhoud belangrijke peilers.
Askové is een kwalitatief hoogwaardige, optimaal gecertificeerde, flexibele en betrouwbare partner voor zijn klanten. Askové is continu op zoek naar verbetering van haar producten en diensten door middel van gerichte innovatie. Askové streeft er naar haar processen en organisatie aan te passen aan de veranderingen in de markt en omgeving en hecht eraan daarbij te zorgen voor een goed en prettig werkklimaat voor haar werknemers en directe leefomgeving waarin de continuïteit van de onderneming is gewaarborgd.


Contactgegevens
Nieuwe Eerdsebaan 32
5482 VS Schijndel
T: 0413-346400
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1965
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000