< Terug naar alle leden

Beekse Bergen Exploitatie Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

In Beekse Bergen is iedere bijeenkomst uniek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Groot of klein en binnen of buiten; wij zorgen ervoor dat jouw zakelijke bijeenkomst niet snel wordt vergeten.

PRESENTATIES
Een nieuw concept, een nieuw product of een geheel nieuwe strategie? In Beekse Bergen presenteer je het met trots. Je hebt beschikking over diverse ruimtes en verschillende locaties die ingezet kunnen worden voor allerlei presentaties. Combineer de presentatie met een heerlijke lunch en maak de dag compleet.

VERGADEREN
Beekse Bergen maakt van jouw vergadering een unieke ervaring. Midden in een bosrijk gebied, aan het water of juist tussen de wilde dieren. Elke locatie is inspirerend. Combineer jouw vergadering met een leuke activiteit of een lunch. Ontdek alle mogelijkheden!

CONGRES
Zowel binnen als buiten beschikt Beekse Bergen over diverse ruimtes die ingezet kunnen worden voor een congres. Alle ruimtes bevinden zich in een inspirerende omgeving van bos, water en dieren. Combineer het congres met een overnachting in de vele accommodaties in het Vakantiepark- of Safari Resort Beekse Bergen.

BEDRIJFSUITJE
Op zoek naar een personeels- of bedrijfsuitje waar nog lang over wordt gesproken bij het koffie-apparaat? Bij Beekse Bergen stel je zelf het perfecte uitje samen! Wil je een teambuilding activiteit toevoegen, samen genieten van een Afrikaanse barbecue of toch een unieke bootsafari? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Beekse Bergen.

Voor meer informatie over de verschillende arrangementen en locaties kun je contact met ons opnemen!


Contactgegevens
Beekse bergen 31
5081 NJ Hilvarenbeek
T: 013-5491160
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1994
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000