< Terug naar alle leden

Be IT Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

Waar wij in geloven
Bij Be IT vinden we dat iedereen een werkgever verdient waar hij of zij écht op zijn plek zit. Waar het voelt alsof je betaald wordt voor wat je het allerliefste doet. Waar je je echt thuis voelt. Erbij hoort. Waar je wordt gezien. Als mens, als medewerker, als collega. Maar we gunnen je ook een baan met perspectief. Waarin je kansen krijgt om te groeien en mee te praten. Bij een werkgever waar je nooit meer weg wil.

Die werkgever willen wij zijn. En die baan hebben we. Voor IT specialisten met kennis, ervaring én passie. Voor hun werk, hun hobby’s en hun privéleven. Ondernemende en eigenwijze IT’ers die op zoek zijn naar verbetering en vernieuwing.

Voor deze mensen stropen we iedere dag opnieuw weer onze mouwen op. Want wij verbinden de beste Azure en M365 specialisten aan de meest uitdagende cloud infrastructuur projecten van onze opdrachtgevers. Daarbij kijken we niet alleen naar de inhoud van de opdracht, maar vooral naar jou. Wie ben jij en wanneer ben je op je best?

Be with us!
Wij zijn dé detacheringsorganisatie voor gemotiveerde, talentvolle Azure en Microsoft 365 professionals. Ervaren specialisten die dagelijks zorgen voor advies, ontwerp en beheer van de infrastructuren van onze opdrachtgevers. IT-ers met kennis en kunde. Met een frisse blik op jouw IT en focus op het heden en de toekomst. Kom je erbij?


Contactgegevens
Marathon 11e
1213 PG Hilversum
T: 035-6260545
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -