< Terug naar alle leden

EasyEtiket / Buro Cleijsen Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

De wetgeving rondom voedselinformatie is ingewikkeld. Met name voor het midden- en kleinbedrijf. Bent u de trotse eigenaar van een bakkerij, slagerij, cateringbedrijf, restaurant, broodjeszaak, poffertjeskraam of verkoopt u eigen gemaakte streekproducten? Bent u verantwoordelijk voor voedselveiligheid binnen een horecagroothandel, cateringbedrijf, schoolinstelling of ziekenhuiskeuken? U zult moeten voldoen aan de Europese richtlijnen rondom etiketteren, allergenenbeheer en voedingswaarden.

Team EasyEtiket kan u daarmee helpen. Onze missie is om u op een eenvoudige en efficiënte manier te helpen bij het voldoen aan de wetgeving. Belangrijker nog dan het voldoen aan de wetgeving, wij helpen u bij het verbeteren van de informatievoorziening richting uw klanten. Dit doen wij met een vast team van medewerkers. Daarnaast werken wij samen met geselecteerde partners in België, Frankrijk en Roemenie. De wetgeving geldt voor alle Europese landen waardoor EasyEtiket inmiddels al in 5 landen wordt gebruikt.

EasyEtiket is een echt familiebedrijf. Het programma EasyEtiket is ontstaan naar een idee van Ad Cleijsen (Buro Cleijsen). Ad heeft inmiddels 30 jaar ervaring rondom alle facetten inzake voedselveiligheid: van HACCP richtlijnen tot de hygiënecode, van etikettering tot allergenenbeheer. Ad beheerst deze materie als geen ander, het zit in zijn genen. Ad heeft ook een droom: hoe gaaf zou het zijn als we de toch best ingewikkelde voedingsrichtlijnen benaderbaar kunnen maken voor de ‘bakkerij, slagerij en restauranthouder op de hoek’, lees voor het hele midden- en kleinbedrijf. De grote multinationals hebben een aparte kwaliteit afdeling met voedingsdeskundigen die alleen maar bezig zijn met het maken van voedingswaarde berekeningen, allergenenbeheer en het maken van etiketten. Maar u als MKB ondernemer heeft geen aparte deskundige in huis, u heeft verstand van ‘bakken’.

Om toch op eenvoudige manier te kunnen voldoen aan de nieuwe wetgeving is de droom van Ad uitgewerkt door het gehele team, en het resultaat is het programma EasyEtiket.


Contactgegevens
Kruisakker 66
5056 LT Berkel Enschot
T: 013-5400040
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1997
Vestigingen: 6
Jaaromzet: -