< Terug naar alle leden

Bakker & Verkuijl Branche: Zakelijke dienstverlening, Merkenbureau

Bedrijfsomschrijving

We kunnen ons goed voorstellen dat u uw merk wilt beschermen. Kapers op de kust te slim af zijn en kopieergedrag direct de kop in drukken. Maar hoe krijgt u dat voor elkaar? U heeft het druk genoeg met het runnen van uw bedrijf.

Daarom geven we met Bakker & Verkuijl heel bewust alleen to-the-point-advies. Geen mitsen, maren of voorbehouden. Gewoon helder en bondig voorgelegd zodat u alleen ja of nee hoeft te zeggen. U heeft immers meer te doen. We zijn er trots op dat gerenommeerde advocatenkantoren en bedrijven regelmatig klanten naar ons doorverwijzen. Zij vertrouwen op onze kennis van het merkenrecht en onze manier van werken.

We werken in een klein team en kennen klanten persoonlijk. Bij ons heeft u direct contact met degene die werkt aan uw vraagstuk. We weten als collega’s van elkaar waar we mee bezig zijn, zodat we ook elkaars klankbord kunnen zijn. Maar wat nog het meeste over ons zegt, is dat we bovenal heel veel plezier in ons vak hebben.

Kenmerkend voor veel van onze opdrachtgevers is dat ze vaak langdurig met ons samenwerken. In elk groeistadium heeft een onderneming andere vragen en wij groeien daar in mee. De diversiteit van ons portfolio is groot: van technische, agrarische producten als melkmachines tot mode. En van multinationals met een keur aan merken tot de jongste startups. We werken voor iedereen met evenveel enthousiasme.

Lidmaatschappen en samenwerkingen
Bakker & Verkuijl is lid van de BMM, ECTA (European Communities Trademark Association), INTA (International Trademark Association), MARQUES (The Association of European Trademark Owners) en werkt samen met Starterslift en de Vereniging FME.


Contactgegevens
Prinsenkade 9 D
4811 VB Breda
T: 076-5143727
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1991
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -