< Terug naar alle leden

CSS Schoonmaakdiensten Branche: Facilitaire dienstverlening, Schoonmaakbedrijf

Bedrijfsomschrijving

CSS schoonmaak levert full-service maatwerk op schoonmaakgebied. Naast schoonmaakdiensten kunt u bij ons terecht voor glas- en gevelreiniging, vloeronderhoud en opleveringsschoonmaak. Tevens zijn wij leverancier van sanitaire producten en leveren wij diensten op facilitair gebied.
Wij zijn sinds 1954 actief in de schoonmaakbranche en mogen onszelf gerust specialist noemen. Deze continuïteit vraagt om vakkennis, betrouwbaarheid en een uitstekende dienstverlening. Daarom werken wij uitsluitend met gekwalificeerd en gemotiveerd personeel, dat een zelfstandige werkhouding heeft, flexibel is en waar je van op aan kunt.
Persoonlijk contact en een integere, no- nonsense aanpak vormen de basis van onze samenwerkingen. Wij inventariseren uw wensen en verwachtingen en proberen deze waar mogelijk te overtreffen. De rode draad achter al onze kernactiviteiten is verantwoord en duurzaam ondernemen, wij proberen onze bedrijfsbeslissingen voortdurend af te stemmen op de belangen van de maatschappij. Wij zijn continu in beweging om het beste uit onszelf te halen: voor onze klanten, voor onze werknemers en voor de wereld om ons heen.


Contactgegevens
Beneluxstraat 21
5061 KD Oisterwijk
T: 013-5331985
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1992
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000