GroenRijk Tilburg: Borrelen omringd door voorjaarspracht

Lentehapjes en drankjes, boeiend gezelschap en een ontluikende voorjaarsnatuur... Het klinkt als de ultieme omgeving voor een BOB Borrel. Op 14 april zorgt GroenRijk tilburg dat dit idyllische plaatje werkelijkheid wordt.


Uitgave: Maart-April 2010
Thema’s: Design Businessevent

'Kom vooral niet alleen!' De boodschap is ondubbelzinnig en Wim van de Noort
legt uit waarom ondernemers én hun partners op 14 april welkom zijn in zijn GroenRijk Tilburg.

Eindelijk lente!
'Op dat moment is ons tuincentrum op zijn mooist; alles begint te bloeien en het is één en al kleurenpracht. Ondernemers zijn doorgaans druk bezette mensen en zij hebben niet altijd de gelegenheid om op reguliere tijdstippen rustig rond te wandelen in ons bedrijf. Daarom wil ik hen én hun partners in de gelegenheid stellen om op een bijzonder moment te genieten van de voorjaarspracht. Terwijl ondernemend Tilburg netwerkt in een prettige omgeving, kunnen de wederhelften in alle rust inspiratie opdoen voor de zomer. De gezelligheid moet de rest doen maar wij bieden alvast de perfecte entourage. Het zou toch zonde zijn als je zo’n kans voorbij laat gaan', zegt Wim enthousiast.

Buiten leven
GroenRijk Tilburg staat behalve als tuincentrum en hoveniersbedrijf, ook bekend
omwille van het unieke aanbod aan tuinmeubilair. 'Diningsets, loungehoeken,
buitenkeukens, tuinbars, vijvers... Wij hebben een assortiment waar je niet omheen kunt. De trend om de tuin als het verlengde van het huis te zien en meer buiten te leven, wordt alsmaar duidelijker. Ook bedrijven gaan een buitenterras steeds meer als een sfeervol product beschouwen. De tijd dat werknemers hun lunch gebruikten aan een paar haastig neergezette tafeltjes en witte klapstoeltjes is definitief voorbij. Maar onze gasten zullen op 14 april zelf wel ervaren hoe comfortabel en relaxed loungen, chillen en buiten tafelen kan zijn. Het is de eerste keer dat wij een BOB Borrel organiseren maar ik weet nu al dat het een onvergetelijke bijeenkomst wordt', zegt Wim vol vertrouwen.

< Alle thema's