Thema: Innovatie

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Vrouw in Business: Elies Lemkes-Straver

Juli-Aug 2012

Elies Lemkes-Straver zette Brainport (inter)nationaal op de kaart. Afgelopen februari ruilde zij Eindhoven voor ’s-Hertogenbosch en hightech voor land- en tuinbouw. Dat de overstap minder ingrijpend is dan men zou denken, komt door de verrassende overeenkomsten tussen beide sectoren.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant: Durf te mislukken

Juli-Aug 2014

Het BOB Debat vindt plaats in de bestuurskamer van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in ‘s-Hertogenbosch. Omringd door antieke medische instrumenten en oude medicijnrecepten wordt aan tafel gesproken over de toekomst van de zorg. Want waar liggen de kansen voor MKB’ers om bij te dragen aan zorginnovatie? En hoe krijg je als ondernemer een voet tussen de deur bij ‘de ivoren torens’ van zorginstellingen? Gespreksleider en bedrijfssocioloog Bert Damen gaat hierover met elf debatdeelnemers in gesprek.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Biljana Franjic-Knezevic

Nov-Dec 2014

Toen ze op haar 21ste naar Nederland kwam, vroeg de medewerkster van het arbeidsbureau wat ze wilde worden. ‘Directeur van een bedrijf’ was het antwoord. Biljana Franjic-Knezevic hield zich aan de belofte die ze zichzelf toen deed.

Lees verder
Thumbnail

Brabantse Ontwikkelings Maatschappij: Brabantse ondernemers succesvol laten zijn

Nov-Dec 2014

De Kamer van Koophandel (KvK) en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) bundelen hun krachten voor gezamenlijke ondersteuning voor Brabantse ondernemers die willen innoveren, internationaliseren en op zoek zijn naar financiering.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven