Kok Verhoeven: Het moet kloppen

Twee mooie eetgelegenheden onder één dak: Brasserij Kok Verhoeven én Restaurant Kok Verhoeven. Tel daarbij op een heerlijke kaart voor zakenlunches en een opgefriste Spoorzone: Hans Verhoeven (56) is er klaar voor.


Uitgave: Jan-Feb 2016
Thema’s: Restaurant Horeca Hospitality Lifestyle Bedrijfshuisvesting

Zet hem niet achter een pc om facturen uit te werken, want zijn werkplek is de keuken.
Sinds de uitbreiding van Kok Verhoeven, nu 2,5 jaar geleden, is er sprake van een nóg professioneler bedrijf met meer ruimte en meer bezetting. ‘Het restaurant biedt ruimte voor discreet lunchen en dineren en nodigt uit tot formeel of informeel vertoeven met gratis gebruik van wifi ’, zegt Hans Verhoeven trots. ‘De Brasserij is iets informeler, maar biedt dezelfde kwaliteit van de kaart.’ De restauranthouder profiteert van de voordelen van de opgefriste Spoorzone die veel aandacht trekt, voor hem een welkome aanwinst. Het mooi gerenoveerde NS Plein is daar een goed voorbeeld van. De horecalocatie bevindt zich op loopafstand van het CS en het Tilburgse centrum en bovendien kan parkeren gewoon voor de deur.

Verse vis

Al op z’n zestiende jaar begon de ondernemer aan zijn koksopleiding. Vervolgens deed hij veel ervaring op in tal van restaurants. Anno 2016 heeft hij vijftien mensen in dienst en runt hij al twaalf jaar Kok Verhoeven in de Besterd. Dit doet hij samen met zijn vrouw Angela en zijn zoon Ferry die zich een uitstekend gastheer toont. ‘Het moet kloppen’, zegt Hans. ‘Van de kaart tot de bediening, van de ambiance tot aan de muziek. Ik doe de inkoop zelf en waak over de kwaliteit. De kaarsjes op tafel branden altijd. We hebben dagelijkse aanvoer van verse vis en houden rekening met de seizoenen. Ik wil tenslotte dat mijn kleinkinderen straks ook nog vis kunnen eten.’

Komt u vaker?
Sfeervol, laagdrempelig en te midden van een toplocatie. Kok Verhoeven is dagelijks
vanaf 12 uur geopend, bezit een meertalige menukaart en zet haar gasten met alle liefde
zowel een broodje gerookte zalm voor als ook een uitsmijter of heerlijk lunchmenu.
Komt u vaker lunchen? Dan wordt u de mogelijkheid geboden tot het betalen met een maandfactuur. Bij Kok Verhoeven is aan alles gedacht.

Tekst: Jeanette van Haasen
Fotografie: Raldo Neven

< Alle thema's