Language Institute Regina Coeli: Voor het leren van een taal ga je naar de Nonnen

Al meer dan vijftig jaar is Regina Coeli een begrip als het gaat om het leren van een vreemde taal. Het taleninstituut komt voort uit een internationale kloosterorde, maar staat vooral bekend om de goede resultaten die cursisten boeken. Niet voor niets is Language Institute Regina Coeli voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland.


Uitgave: Jan-Feb 2016
Thema’s: Opleidingen Taal Bedrijfshuisvesting Communicatie

Het succes van ‘de Nonnen van Vught’, zoals het taleninstituut nog vaak genoemd wordt, is de lesmethode die al door de zusters werd gehanteerd. Een team van buitenlandse taaltrainers leert je in korte tijd precies wat jij nodig hebt om je functie uit te kunnen oefenen in een andere taal. Dat gebeurt in een mix van privélessen, multimedia, zelfstudie, lunches en diners.

Netwerkmogelijkheden

Om nog effectievere trainingen aan te kunnen bieden heeft Regina Coeli een inpandig gastenverblijf geopend. Dat is niet alleen goed voor de focus op het leren van de taal, maar biedt ook veel netwerkmogelijkheden met de andere cursisten die van heinde en verre naar
Vught komen. Internationaal zakendoen begint bij de Nonnen van Vught!

< Alle thema's