Tilburg Culinair: Haal álles uit het lekkerste weekend van Tilburg

Van donderdag 22 tot en met zondag 25 september vindt Tilburg Culinair plaats. Met deze tien tips haalt u alles uit het lekkerste weekend van Tilburg.


Uitgave: Juli-Aug 2016
Thema’s: Evenementen Entertainment Café

TIP1
Betaal met Troskes, ook na Culinair
Tijdens Tilburg Culinair reken je de gerechten af met Troskes. Een Troske kost 2,60 euro. Een gerecht kost minimaal één en maximaal vier Troskes. Heeft u nog Troskes over? Geen probleem. U kunt ze na het festival nog een paar weken gebruiken om te betalen bij de deelnemende restaurants.

TIP2
Laat je in de watten leggen tijdens de Sponsor Soirée
De Sponsor Soirée op de eerste avond van Tilburg Culinair vormt traditioneel de spetterende opening van het lekkerste weekend van Tilburg. Dit jaar vindt de sponsoravond plaats op donderdag 22 september. Dit event is alleen toegankelijk voor vrienden en sponsoren van Tilburg Culinair. Wilt u vriend of sponsor worden? Op www.tilburgculinair.nl leest u hoe dat werkt.

TIP3
Kom ook muzikaal genieten
Tijdens Tilburg Culinair komt u niet alleen culinair aan uw trekken, maar ook muzikaal. De organisatie zorgt voor een perfecte mix van DJ’s, bands en artiesten. Soms rustig en mellow. Dan weer explosief en feestelijk. Het muzikale programma van Tilburg Culinair is een traktatie op zich!

TIP4
Neem op zondag uw (klein) kinderen mee
Tilburg Culinair is niet alleen een feest voor grote mensen. Ook kinderen komen aan hun trekken. De zondagmiddag van Tilburg Culinair is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar familiefestijn. Het team van Culinair zorgt voor een kindertent waar het grut door een professioneel team in stijl vermaakt wordt.

TIP5
Eet bij dertien verschillende zaken
In één weekend bij dertien verschillende zaken eten? Tijdens Tilburg Culinair kan het. Laat u verrassen door de top van het restaurantwezen uit Tilburg en omgeving. Dit jaar vindt u op Tilburg Culinair: Kok Verhoeven, Otori, Intermezzo, Taste!, Le Bistro La Guitarra, Sec, mooR, De Postelse Hoeve, Riddershoeve, Auberge du Bonheur, Cookaholics en St. Sjaak.

TIP6
Download de app
Tilburg Culinair heeft een eigen app, ook voor uw telefoon. In die app vindt u actuele informatie over de deelnemende restaurants, een praktische plattegrond en álle verkrijgbare gerechten. De app is gratis te downloaden. Download hem in de week voor Tilburg Culinair en zodat u optimaal voorbereid bent. De app van Tilburg Culinair is geheel kosteloos te downloaden via de appstores van Google en Apple.

TIP7
Volg Tilburg Culinair ook via sociale media
Tilburg Culinair is het hele jaar actief op Twitter en Facebook. Voor het laatste nieuws, interessante weetjes, handige tips, foto’s en nog veel meer kunt u terecht op twitter.com/@culinairtilburg en facebook.com/tilburgculinair.

TIP8
Houd de winnaar van de Patrick Verbunt prijs in de gaten
Ieder jaar beloont Tilburg Culinair het restaurant dat het lekkerste gerecht op de kaart heeft staan met de Patrick Verbunt prijs. De prijs wordt toegekend door een toonaangevend culinair expert. Het afgelopen jaar bijvoorbeeld, beoordeelde sterrenchef Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve de gerechten. Het is dan ook de moeite waard om in de gaten te houden wie deze prijs in de wacht sleept. Ben er snel bij. Het winnende gerecht is in de regel razendsnel uitverkocht.

TIP9
Zet een blok in uw agenda
Tilburg Culinair vindt plaats van donderdag 22 tot en met zondag 25 september. U doet er verstandig aan deze dagen nu al in uw agenda te reserveren. Dan weet u zeker dat niets in de weg komt te staan van deze vier culinaire, feestelijke dagen in het hart van de stad.

TIP10
Je eigen tent op vrijdag
Op vrijdag 23 september vindt de bedrijvenavond plaats. Neemt u deel aan de bedrijvenavond? Dan krijgt uw bedrijf een eigen restaurateur toegewezen die uw gezelschap - en alléén uw gezelschap - drie uur lang trakteert op de lekkerste gerechten. Het is dé gelegenheid om uw collega’s of relaties een unieke avond te bezorgen. Meer weten? Ga naar www.tilburgculinair.nl.

Fotografie: Breg Kardol

< Alle thema's