Tilburg Ten Miles: Sporten met het hele bedrijf

Zondag 3 september vindt de 30e editie van de CZ Tilburg Ten Miles plaats. Heel Tilburg loopt dan uit voor het grootste sportevenement in Midden-Brabant. Ook bedrijven kunnen dit jaar weer meedoen aan het populaire onderdeel de Fujifilm Business Run.


Uitgave: Juli-Aug 2017
Thema’s: Evenementen Entertainment Sport en ontspanning

Voor de 25e keer is Fujifilm Manufacturing Europe als een van de grotere sponsoren bij het evenement betrokken. Het eerste jaar was Fujifilm aan de Ladiesrun verbonden, maar al snel kwamen ze bij de bedrijvenloop terecht. Die heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld van enkele bedrijven met in totaal tientallen teams tot een tachtigtal bedrijven met meer dan 400 deelnemende teams. Ton van Roessel, directeur Fujifilm Manufacturing Europe: ‘De Tilburg Ten Miles is een van onze speerpunten in de sponsoring. Als bedrijf zijn we geworteld in de Midden-Brabantse samenleving en dat willen we op deze manier graag uitdragen. Bovendien vinden we het evenement ook belangrijk richting onze eigen mensen, die in grote getale deelnemen.’

Ontspannen
Meedoen aan de Fujifilm Business Run is natuurlijk niet alleen een bijzondere manier om je als bedrijf aan het publiek te presenteren, het is ook goed voor de onderlinge binding, de gezondheid van medewerkers en het is ook gewoon heel erg leuk om samen ontspannen een dagje te sporten. Bedrijven lopen eerst 5 km, 10 km of 10 Engelse Mijlen door het sfeervolle Tilburg, om vervolgens tijdens de georganiseerde nazit in de Koepelhal het glas te heffen op de gezamenlijke prestatie.

Sportieve bedrijven
De Koepelhal is geopend als in- en uitvalbasis voor de deelnemende bedrijven. Alle deelnemers aan de Fujifilm Business Run kunnen gebruikmaken van gratis faciliteiten, zoals bewaakte garderobe en kleedruimtes en er zijn voor iedere team consumptiebonnen voor de catering. Natuurlijk worden de teams op foto vastgelegd op het Fujifilm Business Run podium. Daarnaast worden alle deelnemende bedrijven vermeld op de offi ciële Tilburg Ten Miles website, op de videoscreens bij de finish en op de speciale bedankpagina’s in het Brabants Dagblad.

Tekst en fotografie: Toin Damen

< Alle thema's