CZ Tilburg Ten Miles: Een onvergetelijke ervaring

Zondag 2 september vindt de 31e editie van de CZ Tilburg Ten Miles plaats. Heel Tilburg loopt dan weer uit voor het grootste en gezelligste sportevenement in Midden-Brabant. Ook bedrijven kunnen dit jaar wederom meedoen aan het populaire onderdeel de Fujifilm Business Run.


Uitgave: Juli-Aug 2018
Thema’s: Evenementen Businessevent Sport en ontspanning Sponsoring

Teambuilding in optima forma. Dat is de Fujifi lm Business Run, waar je met een team van drie tot vijf collega’s aan mee kunt doen over een afstand van 5 km, 10 km of 10 EM. De Fujifi lm Business Run is al jarenlang een populair onderdeel van de CZ Tilburg Ten Miles. De tientallen bedrijven, honderden teams en circa 1.500 deelnemers aan de Business Run zorgen dat hun bedrijf of instelling op een bijzondere wijze aan het talrijke publiek wordt gepresenteerd. Niet het winnen maar deelnemen staat daarbij voorop.

Massage
Deelnemers aan de Fujifilm Business Run profiteren van leuke extra’s. Zo wordt er van elk team een mooie foto gemaakt en ontvangen alle lopers het officiële TTM t-shirt. Daarnaast is de Koepelhal speciaal en alleen voor de bedrijventeams geopend als in- en uitvalbasis. Alle deelnemers aan de Fujifi lm Business Run worden met een kopje koffie of thee ontvangen en kunnen gebruikmaken van exclusieve gratis VIP faciliteiten, zoals massage, bewaakte garderobe, kleedruimtes en catering.

Fit de zomer uit
Daag je collega’s uit en train in de zomer door voor de Fujifi lm Business Run. Doe mee en motiveer elkaar tijdens de voorbereiding en onderweg. Dit zal de (werk) sfeer zeker vergroten. Daarnaast zorgt een sportief doel als dit ook voor fitte en energieke medewerkers.

Inschrijven
Kies jij voor een gezond en sportief bedrijf én wil je een onvergetelijke ervaring beleven? Schrijf dan één of meerdere teams in voor de Fujifilm Business Run op www.
tilburgtenmiles.nl/deelnemen/fujifi lmbusiness-runs.

< Alle thema's