BT Groep: Inspireren tot nieuwe ideeën

Tegen de tijd dat je dit artikel leest, is de oplevering van het fraaie pand van BT Groep in Oisterwijk een feit. Aan de Sprendlingenstraat kan men vanaf heden terecht voor alles om efficiënt en prettig te werken. De slogan luidt niet voor niets: 'uw kantoor compleet!' Het team van BT Groep, aangestuurd door Bas en Liza Augustijn levert producten, diensten en oplossingen op het gebied van ICT & automatisering, printers, scanners en multifunctionals, kantoormeubilair, kantoorartikelen en computersupplies.


Uitgave: Maart-April 2014
Thema’s: ICT Automatisering Kantoorartikelen Kantoorautomatisering Kantoorinrichting

‘Bedrijven efficiënt en prettig laten werken door producten, diensten en oplossingen te adviseren, te leveren en te implementeren voor de volledige kantooromgeving. Dat is wat wij doen’, legt Bas enthousiast uit. ‘Dit wordt al menig jaar gedaan vanuit Oisterwijk en vanaf begin maart 2014 conform een nieuw concept en vanuit een nieuw pand. Uitgangspunt is werkprocessen zodanig optimaliseren dat organisaties onbezorgd, altijd en overal kunnen werken.’ Meerdere redenen liggen ten grondslag aan de verhuizing, geeft de 2-koppige directie aan. ‘Allereerst simpelweg het gebrek aan fysieke ruimte in de oude situatie. Er was onvoldoende plek om op een representatieve manier relaties te ontvangen. Daarnaast is BT Groep de afgelopen paar jaar flink gegroeid. Voor onze ICT-ers en service engineers was meer ruimte nodig om IT oplossingen voor te bereiden en copiers/printers te configureren. Last but not least, bood het oude pand niet de mogelijkheid om bedrijven te inspireren. BT Groep helpt bedrijven om werkprocessen te optimaliseren. De nieuwe omgeving zet ondernemers en managers aan tot nieuwe ideeën die zij kunnen implementeren binnen hun eigen organisatie’, legt Liza uit. Het nieuwe pand biedt ook onderdak aan een prachtige showroom. Bas vertelt: ‘Een gesprek met een medewerker van BT Groep of een bezoek aan de ‘living showroom’ is altijd inspirerend. In ieder geval doen wij ons best om bedrijven slimmer te maken en op ideeën te brengen om werkprocessen efficiënter in te richten en daarnaast nog prettig te kunnen werken ook.’ Liza vult aan: ‘Een passend advies, een kostenbesparing dan wel een idee voor uw werkprocessen of kantooromgeving is gegarandeerd!’

Nieuwe conceptgedachte
Ook bestaande partners passen in de nieuwe conceptgedachte volgens Liza en Bas. Neem bijvoorbeeld Ricoh; de samenwerking tussen Ricoh - producent van Document en IT Solutions - en BT Groep bestaat al meer dan 25 jaar. Liza: ‘Beide partijen delen de filosofie dat de manier van werken verandert in een razend tempo. Producten en oplossingen creëren voor bedrijven om succesvol te opereren in de huidige ‘fast moving environment’ is het doel. Daarom is het logisch dat producten en diensten van Ricoh prominent vertegenwoordigd zijn in de nieuwe living showroom van BT Groep.’ De nieuwste producten zoals multifunctionele full color printers, scanners en projectoren zijn te bezichtigen en te ervaren in Oisterwijk. Ook oplossingen op het gebied van digitaal scannen en archiveren, output management en digital invoicing worden gepresenteerd en gedemonstreerd. Bas besluit met de mededeling dat BT Groep niet alleen adviseert, maar ook hoopt te leren van haar partners en klanten. ‘Ervaringen en ontwikkelingen van onze klanten en bezoekers zijn van groot belang om samen de juiste stappen te nemen in ‘the changing way of working’.

www.btgroep.nl

< Alle thema's