't Atelier: Meer dan 50 jaar ervaring

Al meer dan 50 jaar is ’t Atelier gevestigd in Udenhout. In 1962 startte het bedrijf als een familiebedrijf en in 1998 kwam Anja Reukers in dienst. Zo’n zes jaar geleden heeft zij de activiteiten van het atelierwerk volledig overgenomen en uitgebreid. Momenteel staan Geert-Jan en Anja Reukers samen aan het roer.


Uitgave: Maart-April 2015
Thema’s: Styling Mode Textielindustrie Lifestyle en retail

‘Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit kledingwinkels in het midden en hogere segment’, vertelt Geert-Jan. ‘Ons motto: kwaliteit gaat boven kwantiteit. Met dat idee en zestien coupeuses verzorgen wij al het mogelijke verstel- en vermaakwerk voor veel modewinkels in de regio Tilburg en daarbuiten.’ Een groeiende activiteit is de levering van kleding voor zorg en bedrijf. ‘Bedrijfskleding moet perfect passen en hier wordt dan ook voor gezorgd’, vult
Anja aan. ‘Daarnaast wordt uw bedrijfslogo door ’t Atelier perfect gedrukt of geborduurd.’

Diverse doelgroepen
Vier jaar geleden hebben Geert-Jan en Anja Musicfashion overgenomen en daarmee de
productie van kleding voor talloze koren door het gehele land. Daarnaast bestaat een deel van de klantenkring van ’t Atelier uit gildes, waarvoor ze gildekleding verzorgen. En tot slot rekenen ze autodealers en -importeurs tot hun klanten, waar ze afleverdoeken voor produceren.

< Alle thema's