Gebr. Vermeer Industrial Movements: Goed getraind

Gedreven medewerkers met veel kunde en ervaring. In combinatie met gespecialiseerd materiaal de juiste partner in horizontaal en verticaal transport. ‘Wij verzorgen voornamelijk ‘technisch’ transport, machineverplaatsingen en bedrijfsverhuizingen’, aldus Piet Vermeer, directeur-eigenaar van Gebr. Vermeer Industrial Movements.


Uitgave: Maart-April 2016
Thema’s: Transport & Logistiek Transport Industrie Machines

‘Onze technische mensen worden goed getraind. Voor het werken in de food-industrie hebben wij ‘HACCP-denken’ ontwikkeld; onderdeel hiervan is een speciale training. Ons transportmateriaal omvat compact kranen en autolaadkranen, speciale (zware) elektrische heftrucks, hijsportalen, hydraulische vijzels en interne transportmiddelen’, vertelt Piet.

Van Duitsland naar Mexico
Gebr. Vermeer verzorgt speciaal-vervoer en autolaadkraantransporten. Het werkgebied is Nederland. Daarnaast verzorgen ze wereldwijd machinetransporten en bedrijfsverhuizingen. ‘Zo hebben we in de afgelopen maand een machineverhuizing uitgevoerd van Duitsland naar Mexico. Het complete transporttraject werd door ons verzorgd, van het demonteren en schoonmaken van de machines tot het zeewaardig verpakken.’

Werkkapitaal
Doorlopend wordt geïnvesteerd in speciaal transport en hijsmateriaal. Piet: ‘Binnenkort gaan we vrachtwagens met autolaadkraan als LZV inzetten. Binnen ons wagenpark hebben wij zeer lage uitschuifbare gestuurde (semi)diepladers. Daarbij maken we gebruik van speciale verbreedbare schuifzeilen.’ Andere activiteiten zijn de verhuur en verkoop van (opslag)containers, verhuur van testgewichten en de bemande verhuur van zware heftrucks. ‘Maar onze mensen zijn ons werkkapitaal. Zij maken Gebr. Vermeer.’.

< Alle thema's