Willem II Tilburg: In een andere setting

Nadat de inschrijving voor de sponsorlunch bij ‘bij Robèrt‘ al een uur na opening van de inschrijving volledig was volgeboekt, besloten Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven en zijn team meteen een tweede editie te organiseren. Ook die editie was in no time volgeboekt.


Uitgave: Maart-April 2020
Thema’s: Relatiemanagement Sponsoring Sport en ontspanning

Omdat Willem II vindt dat een membership bij Willem II meer is dan alleen de traditionele sponsoring zoals business seats en boarding, steekt de Tilburgse voetbalclub veel energie in het organiseren van zakelijke events om mede-sponsoren in een andere setting te ontmoeten, zoals de sponsorlunch bij ‘bij Robèrt’. Tijdens deze sponsorlunch hebben de sponsoren van Willem II een uniek kijkje in de keuken gekregen van het ‘vlaggenschip’ van Robèrt van Beckhoven, gevestigd in de monumentale leerfabriek in Oisterwijk. Met de open bakkerij met winkel, de B’academie, BENG!, Keuken Van Leer, een kinderspeelbakkerijtje en De Kazerne biedt bij Robèrt gasten een totaalbeleving van het bakkersvak.

Ambachtelijk
De lunch begon met een kennismaking met Robèrt waarbij hij op persoonlijke wijze vertelde hoe zijn carrière is verlopen en hoe alle activiteiten op deze locatie tot stand zijn gekomen. Vervolgens hebben hij en zijn enthousiaste team in totaal zo’n 200 sponsoren ‘bij de arm genomen’ en hen een unieke rondleiding gegeven door het prachtige pand. De sponsoren van Willem II zagen hoe er wordt gewerkt in de gekoelde patisserie, hoe in de bakkerij het ambachtelijke brood wordt gemaakt terwijl er vol passie werd verteld over de altijd verse kwaliteitsgrondstoffen die worden gebruikt.

Tijd om te proeven
Uiteraard namen de sponsoren ook een kijkje in de winkel, in het cursuslokaal en in het restaurant. Nadat iedereen had gezien hoe de producten worden gemaakt was het eindelijk tijd om te proeven! Onder het genot van een heerlijke lunch was er uiteraard uitgebreid de tijd om eens in een andere setting met elkaar bij te praten en te netwerken.

Fotografie: Toin Damen

< Alle thema's