Dales Tegels: Voelt zich thuis in Tilburg

Een woning die rust en een aangenaam thuisgevoel uitademt. Een diepe wens van velen. Een gevoel van vloer tot plafond, van woonkamer tot badkamer. Wie wil er niet genieten van een verkwikkend bad om lichaam en geest rust te gunnen en energie te geven? Of het geluid van uw blote voeten op keramische vloertegels dat u het gevoel geeft dat u thuis bent.


Uitgave: Mei-Juni 2009
Thema’s: Interieur Design

Al geruime tijd biedt Dales/Otten Sanitair in Tilburg de kans deze beleving waar te maken met een ruim aanbod aan sfeervolle sanitaire mogelijkheden. Om de sfeerbeleving nog meer gestalte te geven, heeft Dales/Otten Sanitair besloten om ook een divisie tegels in Tilburg te openen. Dat gebeurde tijdens een tweetal open dagen waar nieuwsgierige bezoekers een impressie kregen van het brede aanbod aan tegels dat Dales Tegels in huis heeft. Onder auspiciën van een gerenommeerde kunstenaar konden de bezoekers een mozaïek samenstellen welke een prominente plek zal krijgen in de omvangrijke toonzaal. Dankzij de samensmelting van Dales Tegels en Dales/Otten Sanitair fungeert Dales als een complete aanbieder voor de woninginrichting. Een aanbod dat verder gaat dan alleen sanitair. Vloertegels, wandtegels, natuursteen, mozaïekvloeren en plafondsystemen, maar ook een uitgekiende lijn onderhoudsmiddelen behoren sinds kort tot het assortiment.

Verbeterde service
Volgens directeur Jan Hillekens verhoogt het nieuwe filiaal de synergie tussen de verschillende dochterondernemingen die Dales onder zijn hoede heeft, daarmee is ook de servicedienst verder geoptimaliseerd. 'De aanschaf van sanitair wordt doorgaans gecompleteerd met het verwerken van wand- en vloertegels. Voor het gehele pakket bieden we nu ook in Tilburg twee disciplines onder één dak, dus de tegelzetter en installateur hoeven hun klanten niet meer naar andere aanbieders door te verwijzen', aldus Jan Hillekens. Met het verlenen van deskundige service en proactieve adviezen onderscheidt Dales zich nadrukkelijk in de markt. Daarnaast beschikt Dales over een 24 uurserviceverlening (binnen het gangbare verzorgingsgebied). 

Professionele markt
Dales Tegels heeft naast vestigingen in Nijmegen en Utrecht nu dus ook een vestiging in Tilburg. Het filiaal in Tilburg richt zich op de professionele afnemers en natuurlijk ook op de consument die door afnemers wordt doorverwezen. Met een totale omvang van 1500 m2 beschikt Dales over een zeer representatieve showroom. Dat is ook wel nodig omdat smaken nou eenmaal verschillen.

< Alle thema's