De Auto Avenue: Wordt u snel en efficient geholpen?

De Auto Avenue in Tilburg heeft een metamorfose ondergaan en is klaar voor de toekomst. Met een ‘state of the art’ werkplaats voldoet de Mitsubishi en Suzuki dealer aan alle eisen van duurzaam ondernemen. Op 13 maart 2012 is het certificaat ‘Erkend duurzaam’ uitgereikt.


Uitgave: Maart-April 2012
Thema’s: Mobiliteit Duurzaam ondernemen Autobedrijf

Op de dag dat dit magazine op uw mat valt, overhandigt wethouder Berend de Vries het certificaat ‘Erkend Duurzaam’ aan De Auto Avenue. Directeur Marco van Veldhuizen: “Duurzaam ondernemen is een bewuste keuze en daarmee gaat een behoorlijke investering gepaard. Vorig jaar hebben we het besluit genomen om onze toekomstvisie te realiseren. Wij zijn klaar voor de toekomst.” De Auto Avenue heeft behoorlijk wat slagen moeten maken om aan eisen van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit te voldoen. Vooral de werkplaats was toe aan een grondige verbouwing. Ed Timmermans, chef werkplaats geeft trots een rondleiding door zijn nieuwe domein. “De milieuruimte was een van de redenen voor de verbouwing. De opslagmogelijkheden voor olie en vloeistoffen voldeden niet meer aan de huidige normen. Nu hebben we een efficiënt ingerichte ruimte”, toont hij.

Ruimtelijk
De werkplaats is gegroeid met 120 vierkante meter naar 480, waarmee er vier werkplekken bij zijn gekomen. De kolomhefbruggen zijn verdwenen en er staan nu tien hypermoderne stempelhefbruggen, die volledig in de grond zijn verzonken. Uit het plafond komt moderne apparatuur met alle vloeistoffen, hierdoor is de werkplaats ruim en overzichtelijk. Het werkklimaat is aanzienlijk verbeterd door de vloeistofdichte tegelvloer met  vloerverwarming, kunststof dakbedekking, effectieve afzuiginstallatie en moderne roldeuren met speciale winterstand. “Het is veel prettiger werken en klanten zijn voortaan van harte welkom in de werkplaats. Ook kunnen zij de werkzaamheden aan hun auto volgen met een blik door de metershoge glazen wand, die gecreëerd is op de hoek van de werkplaats”, vertelt Timmermans uitnodigend.

Compleet mobiliteitspakket
Klanten zullen merken dat ze sneller en efficiënter geholpen worden. De Auto Avenue biedt milieuvriendelijk vervangend vervoer en, niet onbelangrijk, de landelijk vastgestelde tarieven blijven gehandhaafd. “Wij bieden klanten een compleet mobiliteitspakket aan, waarmee we hen ontzorgen”, vertelt verkoopleider Leonard van de Wiel. De ‘state of the art’ werkplaats is tevens ingericht met krachtstroom en oplaadpunten voor elektrische en hybride auto’s. Want hoewel niemand in de toekomst kan kijken; stilstand is achteruitgang.

< Alle thema's