Van Mossel: Klaar voor de vernieuwing

2012 is het jaar vol vernieuwing voor Autobedrijf Van Mossel Tilburg. Er waait een frisse wind door het bedrijf dat bruist van de initiatieven waarbij klantcomfort en merkbeleving centraal staan.


Uitgave: Maart-April 2012
Thema’s: Mobiliteit Lease Dealerbedrijf

Het team van Van Mossel Tilburg kijkt uit naar de showroom in de nieuwe stijl van Volkswagen. “Met een strakke en moderne uitstraling en een volledig merkbelevingsgerichte sfeer”, zegt Wim van Lieshout (37). “Dit levert straks een prachtige werkomgeving op met nog meer gastvrijheid voor onze klanten. Of wij op onze huidige locatie gaan verbouwen of verhuizen naar een ander pand aan de autoboulevard op Kraaiven is nog niet bekend. Maar wél dat het dit jaar gaat gebeuren.”

Nieuw segment
Tot eind vorig jaar was Van Lieshout zeven jaar lang verantwoordelijk voor de vestiging in Oisterwijk. Sinds een paar maanden is hij de nieuwe bedrijfsdirecteur van het fi liaal aan de Ringbaan Noord. Hij en zijn enthousiaste team van medewerkers richten zich voor de toekomst sterk op klantvriendelijkheid en een persoonlijke benadering. “Klanten zijn de spil van ons bedrijf”, ervaart hij. “Voor hen hebben we ons aanbod uitgebreid met een  interessant segment, Van Mossel Sportive. Deze lijn bestaat uit sportieve gebruikte Volkswagens zoals Gti en cabrio’s en tevens alle VW modellen vanaf 2008 met maximaal 100.000 km gereden, die wij vanuit alle Van Mossel vestigingen hierheen halen. Zo heeft de Volkswagen-liefhebber met een voorkeur voor sportief erg veel keuze op één en hetzelfde adres.”

De straat op
Trots zijn ze bij deze vestiging op de Up!, het allernieuwste VW-model. Een kleine, compacte wagen met volwaardig rijvermogen. Aangezien Volkswagen maar liefst dertig procent van de leasemarkt in handen heeft, speelt Van Lieshout hier handig op in: “Wij gaan er mee de straat op en bezoeken evenementen zodat hij echt voor mensen gaat leven. Vanuit onze showroom bieden wij eveneens geheel vrijblijvend proefritten aan. Maar ook attenderen wij onze klanten extra op onze private leasing, voor zorgeloos rijplezier tegen een vast bedrag per maand. Doordat de Up! relatief laag is in prijs, is private leasing bij dit model erg aantrekkelijk.”

Fiscale voordelen
Omdat na 1 juli 2012 op fiscaal gebied binnen de BPM veel verandert, nodigt Van Lieshout klanten uit om nu maximaal te profiteren van de fiscale voordelen op de diverse Volkswagenmodellen. “In combinatie met onze eigen leasemaatschappij bieden we bovendien zeer aantrekkelijke acties wanneer zij voor die datum een leasecontract afsluiten, zoals gratis leer op de Passat. Wie slim is maakt hier gebruik van.”

< Alle thema's