Keukenhuys De Tweede Kamer: Stijl komt tot leven

Keukenhuys De Tweede Kamer biedt op maat gemaakte exclusieve keukens voor ieder budget in het hogere segment. De stijlen lopen uiteen van rustiek tot hypermodern. De keukens kennen vele noviteiten en een zeer hoog afwerkingsniveau. Een publiek geheim is de eigen werkplaats.


Uitgave: Nov-Dec 2009
Thema’s: Horeca Restaurant

Keukenhuys De Tweede Kamer is in een karakteristiek pand gevestigd, waar je gastvrij en professioneel wordt ontvangen. In de toonzaal ben ik onder de indruk van de exclusiviteit in keukenontwerpen, de bijzondere materialen en vele nieuwigheden. Zo toont directeur Frits Schram mij een uitschuifbaar keukenblad met weggewerkte spoelbak, verlichting in lades en knoppen en stopcontacten welke in de werkbladen geïntegreerd zijn. 'Ons geheim is de eigen werkplaats waar alle keukens op maat gemaakt worden. We kunnen aan alle wensen van de klant voldoen: lievelingskleur en favoriete houtsoort en materiaal. We bieden een totaalpakket aan stijlen en merken met een zeer hoog afwerkingsniveau. Van rustiek tot hypermodern, van origineel design tot klassiek', vertelt Frits trots. Op het gebied van apparatuur werkt het Keukenhuys met semi-professionele merken die selectief in Nederland worden aangeboden zoals Viking, Wolf, Weststahl en het inbouwmerk Gaggenau. De echte keukenliefhebbers onder u weten dat dit exclusieve merken zijn, die ook in kleine professionele keukens niet zouden misstaan.

Vakmanschap
In de loop van de jaren heeft het Keukenhuys duizenden keukens ontworpen en opgeleverd. Allen handgemaakt met veel liefde, inzet en gedegen Brabants vakmanschap. Niet alleen de mensen in de werkplaats beschikken over dit vakmanschap, de adviseurs in de toonzaal hebben jarenlange ervaring, denken creatief en kunnen het maximale uit de beschikbare ruimte halen. In de zakelijke markt werkt het Keukenhuys samen met architecten van kleinschalige exclusieve projecten. 'Hier geen snelle handel. Onze klanten zijn onze ambassadeurs. We ontvangen ze gastvrij met een lunch en een wijntje. Onze Brabantse afkomst verloochenen we niet', lacht de directeur. De keuken is veelal een tweede huiskamer en biedt de gelegenheid voor een heel gezellig, persoonlijk samenzijn, waar na het diner ook nog een sigaartje gerookt kan worden. Bij Keukenhuys De Tweede Kamer komt stijl tot leven.

< Alle thema's