Technoprint: Buttons en badges zijn blijvertjes

Dat buttons en badges een overblijfsel uit de tijd van de hippies en punks zijn, is niet waar. Deze krachtige communicatiemiddelen worden namelijk alsmaar populairder. Technoprint weet hier alles van.


Uitgave: Nov-Dec 2014
Thema’s: Promotions Relatiegeschenken Relatiemarketing

‘Een constante markt’, noemt Bert Korremans de branche waar hij in zit. ‘Want wie aan goede promotie wil doen denkt al gauw aan buttons en badges, onze corebusiness.’ Daar draait het inderdaad vooral om bij Technoprint. Om die kleine ronde dingetjes met foto’s, illustraties en pakkende teksten erop. De creatievelingen achter Technoprint zijn Bert en Ria Korremans. Bert werd in 2000 directeur van het bedrijf en echtgenote Ria ging hem vijf jaar geleden ondersteunen.

Doe maar
‘De laatste keer dat ik zelf een button droeg, was toen ik jaren geleden met mijn dochter naar een Doe Maar concert ging’, lacht Ria, verantwoordelijk voor de buttonafdeling. ‘Het is leuk om met de klant mee te denken en met aansprekende ontwerpen voor de dag te komen. Buttons en badges zijn blijvertjes. Je draagt op een eenvoudige wijze een boodschap uit die door velen wordt gezien.’ Zo maakt Technoprint ook buttons met spiegeltjes voor beauty- en cosmeticabedrijven en kledingmagneetbuttons, speciaal om kleding te beschermen. ‘We nemen grote én kleine button-orders aan’, legt ze uit. ‘Voor allerlei events. Denk aan Sinterklaas, carnaval, campagnedagen, acties, trouwerijen en vrijgezellenfeesten. Onze website biedt trouwens een gebruiksvriendelijke buttonmaker. Met dit programma kunnen klanten nu hun eigen button ontwerpen.’

Relatiegeschenken
Naast de buttons levert Technoprint ook promotionele producten en kleding aan de zakelijke markt. Van luxe pennen tot handige USB sticks voor de pc. Maar ook in praktische kalenders, notitieblokken en zelfs warmhoudbekers voor onderweg is het bedrijf thuis. ‘Vroeger kwamen de klanten naar ons, maar nu gaan wij naar hen toe’, legt Bert Korremans enthousiast uit. ‘Wij komen klanten graag tegemoet. Onze overzichtelijke catalogus geeft hen een goede indruk van verrassende cadeaus voor al hun relaties, ook als het speciaal om eindejaarsgeschenken gaat.’ Technoprint zorgt ervoor dat elk feest een
succes wordt. Met een originele boodschap of een passend geschenk. Geen wonder dat het aldoor bedankjes van tevreden klanten krijgt.

< Alle thema's