Tilburg Ten Miles: Fujifilm Businessrun met recorddeelname

Het lijkt nog heel ver weg, zondag 6 september 2015, maar zet het toch maar in uw agenda als u sportiviteit, bourgondisch samenzijn, collegialiteit en een bijzondere manier om reclame te maken voor uw bedrijf wilt combineren. Dan vindt namelijk de 28e editie van de brabants dagblad Tilburg Ten Miles plaats, met voor het bedrijfsleven de Fujifilm Businessrun.


Uitgave: Nov-Dec 2014
Thema’s: Sport en ontspanning Sponsoring Businessevent

Het evenement is een succesnummer waar de Stichting Tilburg Ten Miles onder aanvoering van Jolande Grijsbach en Henk van Doremalen, met Monique de Jong als speciale contactpersoon voor de businessrun, al jarenlang voor tekent. In 2015 weer met
start en finish in de Spoorzone en de fraaie authentieke Koepelhal als centrale locatie. 

Records gebroken
De Fujifilm Businessrun die op zondag 7 september plaatsvond had een recorddeelname van 412 teams van 85 bedrijven. Het overgrote deel van deze teams was afkomstig van bedrijven uit Midden-Brabant. De Stichting Tilburg Ten Miles is daar uitermate verheugd over, want deelname aan het grootste sportevenement in de stad betekent niet alleen reclame voor het bedrijf en een sportief samenzijn, het is ook een ondersteuning van het evenement met zijn vele honderden vrijwilligers. De grootste deelname kwam van de combinatie ziekenhuizen Elisabeth-Tweesteden die met 55 teams aanwezig waren, Fontys was er met 24 teams en CZ met 22 teams. Met meer dan tien teams meldden zich ook: gemeente Tilburg (20), Fujifi lm (18), Fabory (17), Meeùs (17), De Rooi Pannen (13) en IFF Nederland (12).

Eigen businessunit
Graag wil de Stichting Tilburg Ten Miles alle deelnemende teams bedanken voor hun aanwezigheid en inzet bij dit fantastische loopfestijn. De volgende editie vindt zoals vermeld plaats op zondag 6 september 2015. Met mogelijkheden om via trainingen een goede voorbereiding te doen en mogelijkheden om een eigen businessunit in de koepelhal in te richten. Vanaf begin april 2015 is er meer informatie beschikbaar en is inschrijven voor dit sfeervolle sportevenement mogelijk.

< Alle thema's