First Impression Audiovisueel: Een nieuwe audiovisuele beleving

Medio 2009 is First Impression audiovisueel verhuisd naar een nieuwe locatie op Tradepark 58 in Tilburg. De bouw van het nieuwe pand was het logische gevolg van een fl inke groei in de afgelopen jaren dankzij het vertrouwen van een brede groep klanten. Met deze verhuizing is First Impression klaar voor een verdere ontwikkeling in de toekomst.


Uitgave: Okt-Nov 2010
Thema’s: Audiovisuele techniek Audio en video

Zodra je de nieuwe huisvesting binnenloopt, valt gelijk de zorgvuldig ontworpen, gastvrije ontvangstruimte op. Het hele pand is strak vormgegeven waarbij het ontbreken van plafonds ervoor zorgt dat alle techniek zichtbaar is. 'Iets dat past bij het jonge en moderne karakter van onze organisatie', aldus Ron Haans, eigenaar van First Impression. 'Alles is erop gericht om een prettige werkomgeving voor onze medewerkers te creëren en natuurlijk onze klanten maximaal van dienst te kunnen zijn. Zo maken we gebruik van open werkplekken en beschikken we over een eigen trainingsruimte en een uitstekend gefaciliteerde technische dienst.' Sales Manager Koen Wouters vervolgt: 'We willen in dit nieuwe pand onze klanten juist duidelijk maken dat het ons gaat om het bieden van een totaaloplossing waarbij het creëren van een juiste beleving centraal staat. De wensen van de klant, gecombineerd met onze kennis en creativiteit resulteren altijd in de juiste oplossing. Een team van professionele projectleiders en technici zorgt vervolgens voor de daadwerkelijke realisatie met oog voor afwerking en detail.'

Beleving
Veel mensen kennen First Impression van evenementen zoals Tilburg Culinair, Festival Mundial of de opening van Tilburg 2009, waar zij telkens met licht-, geluid- en beeldapparatuur een grote bijdrage leveren aan de beleving van een evenement. Naast de audiovisuele verzorging van evenementen, presentaties en beursstands heeft First Impression echter ook een grote verkoop- en installatieafdeling waarmee veel vaste audiovisuele installaties worden gerealiseerd. Denk hierbij aan de inrichting van vergader- en presentatieruimtes, showrooms, winkelketens, sportcentra en restaurants. De kans om een locatie te betreden waar First Impression voor een stukje beleving heeft gezorgd, is heel groot. Het bijzondere pand van First Impression staat open voor elke geïnteresseerde bezoeker. De sfeervolle loungebar is de perfecte plek voor een drankje en een eerste indruk van het bedrijf. In de unieke ‘AV-experience’ showroom worden vervolgens elementen als verlichting, geluid, beeldprojectie, geur en wind gecombineerd tot een ultieme ervaring.

< Alle thema's