Klaassen & De Bot Events: Het beste van Brabantse bodem

Dit jaar wordt voor de tweede keer het event Asperges op de velden georganiseerd door Bertie Klaassen en Frank de Bot. ‘Je kunt lunchen en dineren in een prachtige omgeving direct aan de aspergebedden in Cromvoirt en Nuenen. Topchefs koken ieder één of twee dagen het beste van Brabantse bodem. Het duurzame thema is: van grond tot mond.’


Uitgave: Jan-Feb 2016
Thema’s: Evenementen Businessevent Horeca Restaurant

Bertie Klaassen heeft in 2008, na jarenlang in de reclame- en marketingbranche te hebben gewerkt, de overstap gemaakt naar het zelfstandig ondernemerschap. Inmiddels heeft BERT! Events zich ontwikkeld tot een evenementenbureau voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. ‘Daarnaast heb ik ruime ervaring in de publieksevenementen. Ik kijk altijd in het bijzonder naar het verhaal wat verteld moet worden of het gevoel wat overgebracht moet worden tijdens een event.’ Samen met Frank de Bot organiseert ze Asperges op de velden in de regio Eindhoven (Nuenen) en de regio ‘s-Hertogenbosch (Cromvoirt). Frank vervolgt: ‘Na een ‘traditionele’ commerciële carrière in Nederland en Frankrijk en een periode van ad interim werkzaamheden op het gebied van oplossingsgericht verkopen, ben ik in 2006 zelfstandig gestart met de organisatie van zakelijke evenementen met een boodschap. Ik help ondernemers met het creëren en produceren van kleine en grote evenementen. Zowel zakelijk als privé.’

Samen sterker
‘Na een periode van samenwerken hebben we besloten om alle activiteiten samen te
voegen in een nieuwe onderneming: Klaassen & De Bot Events’, vertelt Bertie. ‘Door
samenvoeging van ieders netwerk en activiteiten verwachten we in de toekomst beter
te kunnen groeien, terwijl we onze operationele kosten denken te kunnen verlagen.’
Klaassen & De Bot Events is sterk in creatie, styling, eventmarketing en catering.

Concepten
Pop-up restaurants Asperges op de velden in Cromvoirt en Nuenen en vrijdagborrel
Club 73 in ’s-Hertogenbosch zijn concepten van Klaassen & De Bot Events. ‘Dit jaar
organiseren we voor de tweede keer het event Asperges op de velden. Je kunt komen
lunchen en dineren in een prachtige omgeving direct aan de aspergebedden in Cromvoirt
en Nuenen. Topchefs koken het beste van Brabantse bodem, met het thema: van
grond tot mond’, licht Frank toe. Asperges op de velden in Cromvoirt vindt plaats van
11 t/m 24 mei en in Nuenen van 27 mei t/m 9 juni.
 
Exclusief voor leden
‘Op donderdag 12 mei bieden we leden van Regio Business een exclusief luncharrangement’, vertelt Frank. ‘Voor € 39,50 per persoon kun je genieten van een welkomstdrankje, een driegangen aspergelunch, een glas wijn en koffie of thee. De Cromvoirtse aspergekweker Erik Verhoeven neemt je mee in zijn bijzondere wereld van het witte goud. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via frank@aspergesopdevelden.nl.’

< Alle thema's