Swim to Fight Cancer: Spectaculaire korting

Op zondag 13 september vindt de tweede editie van Swim to Fight Cancer plaats. Swim to Fight Cancer is een zwemevent in een stads decor, waarbij deelnemers - dit jaar ook kids - en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor Fight Cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF kankerbestrijding. Enexis heeft zich recentelijk als de drijvende kracht aan de Swim verbonden.


Uitgave: Juli-Aug 2015
Thema’s: Evenementen Businessevent Sport en ontspanning Relatiemarketing

Je kunt je inschrijven voor de afstand van 2 km als individuele deelnemer of met een business team van maximaal vier personen. De minimale leeftijd is zestien jaar. Voor tien- tot en met vijftienjarigen is er dit jaar ook de EJP Kids Swim (korte afstand). Regio Business maakt het als promoting partner mogelijk voor bedrijven in te schrijven tegen 25% korting. Voor € 750,- in plaats van € 1.000,- excl. btw ontvang je per persoon (vier) onder meer een deelnemersbewijs, een badjas, handdoek, slippers, medaille, verfrissingsposten, een teamfoto,  een entreebewijs voor de afterparty én krijg je een eigen bedrijfspagina waarop je je logo kunt uploaden. Je schrijft je in via info@denbosch.swimtofightcancer.nl onder vermelding van ‘actie Regio Business’ en vervolgens ontvang je een bevestiging en verdere info over de inschrijving. Daarnaast moet iedere deelnemer minimaal € 250,- aan donatiegeld ophalen. De voorwaarden lees je op de website. De actie is geldig tot 10 augustus 2015.

Kids kunnen meezwemmen
Kids van tien tot en met vijftien jaar kunnen onder begeleiding meezwemmen. Hoe leuk is het als je zoon of dochter zich bij jou voegt op het eiland om er vervolgens in te springen en samen naar de finish te zwemmen. Deelnamegeld voor kids is € 50,-. Daarnaast moeten ze minimaal € 100,- aan donaties ophalen.

Tot 10 augustus
Regio Business geeft 25% korting weg voor tien teams, dus wees er snel bij! Meld je vóór 10 augustus aan via info@denbosch.swimtofightcancer.nl.

< Alle thema's