Autopon Lease: Sterke moeders, sterke partners, sterke formules

Meer dan ooit willen leaseklanten een auto en leasecontract die bij (de ontwikkeling van) hun bedrijf passen. Ze gaan voor flexibiliteit maar hebben tegelijk behoefte aan stabiliteit en continuïteit. Bij Autopon Lease vinden bedrijven wat ze zoeken.


Uitgave: Maart-April 2014
Thema’s: Transport Mobiliteit

Geen sector is zo in beweging als de leasewereld. De markt vraagt voortdurend en steeds
meer om innovatieve oplossingen waarbij comfort, kostenbesparing en flexibiliteit 
vooropstaan. Voor fabrikanten en leasemaatschappijen is het dus zaakde vinger aan de pols te houden en alert in te spelen op de ontwikkelingen. Daarnaast worden ze verondersteld constructief mee te denken met de klant, want die wil op het juiste moment het juiste model en het juiste contract.


Soepeler houding
‘Enerzijds zorgt de overheid door aanpassing van de CO2-normering voor een voortdurend veranderende vraag. Bijtelling is steeds bepalender in de keuze van de klant’, stelt Marc Bollen, commercieel manager Autopon Lease. ‘Anderzijds vergt de huidige conjunctuur een alsmaar soepeler houding van leasemaatschappijen. Klanten willen niet meer gebonden zijn aan langlopende leasecontracten. Ze gaan op zoek naar contracten die rekening houden met veranderingen in hun bedrijf.’ Vanuit dit denken introduceerde Autopon Lease vorig jaar een unieke easeformule: Flexible Lease. Deze contractvorm biedt klanten de mogelijkheid om al na één jaar, geheel kosteloos, het leasecontract te beëindigen. ‘Het afgelopen jaar hebben heel wat ondernemers gebruikgemaakt van deze unieke formule’, aldus Marc. 

Klantentrouw
‘Autopon Lease is onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services en gelieerd aan de VW- en Audi-dealer Van den Udenhout. Dat zorgt voor een sterke samenwerking, wat zeker in deze tijd, van groot belang is. Het stelt ons niet alleen in staat klanten state-of-the-art modellen aan te bieden maar het zorgt ook voor een stabiele basis. Daarnaast staat het garant voor continuïteit. Klanten weten dat we er zijn én blijven. Omdat we streven naar de allerbeste dienstverlening werken we bovendien uitsluitend samen met partijen die dezelfde kwaliteit beogen als Autopon Lease. Ons trouwe klantenbestand toont aan dat klanten dit alles erg waarderen. Van klein naar groot zien we dat ze na al die jaren nog steeds voor ons kiezen. Daar zijn we ontzettend blij mee!’, besluit Marc.

www.autoponlease.nl

< Alle thema's