Vestingloop: Doe mee aan de bedrijvenloop

Zondag 21 mei vindt de 12e editie van de Vestingloop ’s-Hertogenbosch plaats. In navolging van vorig jaar start het loopevent vanaf de Onderwijsboulevard in het Paleiskwartier. De finish is traditiegetrouw op de Parade. Het parcours brengt de lopers zowel door de Bossche wijken als de prachtige natuur van Het Bossche Broek. Een unieke combinatie!


Uitgave: Maart-April 2017
Thema’s: Evenementen Businessevent

‘Ons grootste kapitaal is de gezondheid van onze medewerkers. Vandaar dat wij intern een vitaliteitsprogramma zijn gestart. Gezamenlijk sporten en onder andere het opstellen van een voedingsplan zijn een onderdeel hiervan. We dragen deze gedachte graag verder uit. Dat is waarom wij onze naam verbonden hebben aan de bedrijvenloop’, vertelt Michiel Laarman, operationeel directeur van Claeren Risicobeheersers. ‘Meer dan twintig collega’s zijn al in training om op 21 mei samen mee te doen aan de Brand-Loyalty Vestingloop. Uiteraard nodigen we ook onze relaties uit om gezamenlijk een sportieve prestatie neer te zetten.’

Voor alle niveaus
De organisatie van de BrandLoyalty Vestingloop streeft ernaar de gezelligste en best georganiseerde loop van Zuid-Nederland te zijn. Toegankelijk voor iedereen, beginneling of getrainde loper, individueel of in teamverband. De BrandLoyalty Vestingloop kent de volgende afstanden: 5, 10 of 15 km trimloop, 5, 10 of 15 km bedrijvenloop en de 15 km wedstrijdloop. Voor de kinderen is er de 1 km kids run. De kids run start als eerste om 12.00 uur, gevolgd door de 5 km om 12.30 uur, de 10 km om 13.00 uur en de 15 km om 14.00 uur.

Bedrijvenloop
De bedrijvenloop is ieder jaar weer een populair onderdeel. Steeds meer bedrijven schrijven zich met hun medewerkers of relaties in en gaan de uitdaging op de 5, 10 of 15 km aan. De afterparty van de bedrijvenloop vindt plaats op het platform bij de finish op de Parade, samen met alle sponsors. Vorm een team (drie tot vijf personen) en laat zien tot welke sportieve prestaties jullie samen in staat zijn.

Kortingsactie leden
Ga de uitdaging aan en doe mee met de Claeren Risicobeheersers bedrijvenloop. De eerste vijf leden van Regio Business die zich aanmelden via info@brandloyaltyvestingloop.nl ontvangen 25 procent korting. U betaalt dan dus geen 395 euro maar 300 euro per team (exclusief btw).

< Alle thema's