Quinto Groep: Omdat salaris meer is dan geld alleen

Salarisadministratie uitbesteden of in eigen huis houden? Voor de een is dit een vraag, voor de ander is Quinto Groep hierop het antwoord. Quinto Groep is dé adviseur voor ondernemers als het gaat om hun personeel. En dat dat verder gaat dan alleen deskundige salarisverwerking vertellen vestigingsmanagers Sandra van Meer en Jan Bijnnen: ´Ons motto ‘Salaris is méér dan geld alleen’ staat voor onze veelzijdige en hoogwaardige dienstverlening op het gebied van salarismanagement in de meest brede zin van het woord.´


Uitgave: Mei-Juni 2009
Thema’s: Financieel advies HRM

Jan Bijnnen van vestiging Eindhoven heeft van dichtbij de groei van Quinto Groep meegemaakt.´We zijn in 2007 ontstaan uit een management buy-out van de nationale salarispraktijk van Ernst & Young. Een jaar later deed Deloitte haar loonverwerkingscentra aan ons over. Zo zijn we uitgegroeid naar 180 man personeel.´ De snelle groei en de ontwikkelingen in de tijd maken dat het management gefocust is op de te volgen strategie.

Verrassend veelzijdig
De vraag vanuit de markt naar een gespecialiseerde partner op het gebied van salarisverwerking, heeft geleid tot het opzetten van een eigen landelijk kenniscentrum. Niet alleen worden hier eigen medewerkers opgeleid, maar ook cliënten die zich verder willen verdiepen in salarisverwerking kunnen cursussen volgen. ´Sinds kort hebben wij twee arbeidsjuristen in huis. Werkgevers kunnen hun zorg bij de afhandeling van juridische aspecten aan ons overdragen,´ vertelt Sandra, afkomstig van vestiging Breda, enthousiast over deze nieuwe dienst. ´Bovendien helpen wij zo de kosten voor juridisch advies in de hand te houden.´

Webmodule
Speciaal voor haar klanten heeft Quinto Groep een online webmodule ontwikkeld. Naast het aanleveren van mutaties kunnen ze in het digitale archief ook salarisstroken raadplegen. Om nog meer managementinformatie te genereren wordt deze module verder uitgebreid met onder andere een ziekteverzuimregistratie. ´Ons uitgangspunt is altijd het leveren van goede kwaliteit aan onze cliënten, die zich overigens in alle branches bevinden,´ licht Jan toe. 

BOB Lounge
Op 6 en 7 mei is Quinto Groep partner in de BOB Lounge tijdens de Regio Business Dagen in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Sandra en Jan nodigen graag iedereen uit om in de BOB Lounge langs te komen om de verrassende veelzijdigheid van Quinto Groep zelf te ervaren.

< Alle thema's