Rüttchen Personenwagens Den Bosch: Zorgeloze mobiliteit

Een uiterst actieve benadering van de zakelijke markt. Dat is één van de belangrijkste pijlers van de strategie van Rüttchen Personenwagens Den Bosch. ´Wij willen veel actiever zijn dan alles en iedereen om ons heen.´ Alleen al in de maand mei is Rüttchen tijdens een vijftal evenementen proactief present.


Uitgave: Mei-Juni 2009
Thema’s: Autobedrijf Dealerbedrijf

Prominent aanwezig tijdens de komende Regio Business Dagen in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en op de golfmiddag voorafgaand aan de BOB Borrel bij BurgGolf op 28 mei. ´We leven in een hele dynamische tijd, waarbij vanuit de klant ook uiterst dynamisch management wordt verwacht´, aldus Niels Tonen, bedrijfsdirecteur Rüttchen Personenwagens Den Bosch. ´Wij zijn een van de weinige bedrijven die plussen ten opzichte van 2008. Ingegeven door de huidige markt hebben we onze activiteiten met het oog op klantcontacten met factor drie geïntensiveerd.´ Het familiebedrijf Rüttchen beleefde in 2008 het zestigjarig bestaan. Begonnen als bedrijfs- en vrachtwagenbedrijf, uitgegroeid tot een organisatie met zestien vestigingen. Naast ’s-Hertogenbosch ook verkoop van Mercedes-Benz personenwagens in Breda, Loon op Zand, Gorinchem en Tiel. Naast Mercedes-Benz is Rüttchen ook dealer van de merken Chrysler, Jeep, Dodge, Honda, Mitsubishi en Smart. Bijzonder vanaf het Mercedes-Benz front? De nieuwe Mercedes-Benz E-klasse. ´Technisch en qua design voortreffelijk en zeer scherp qua prijs.´ Trots is Rüttchen ook op de E-klasse Coupé die het bedrijf op dit moment als enige in Nederland kan presenteren. Dit najaar komen de nieuwe E-klasse Estate en Cabriolet. Een andere nieuwkomer die al in juni 2009 in de showroom zal staan, is de hybride-uitvoering van de Mercedes-Benz S-klasse.

Zakelijke markt
´Op de zakelijke markt spelen de personenwagens van Mercedes-Benz een steeds belangrijkere rol´, zegt accountmanager zakelijke markt Wim Verdoorn. ´Het merk Mercedes-Benz wordt steeds toegankelijker, ook voor leaserijders. De zakelijke markt vraagt om extra aandacht. Wij kunnen makkelijker schakelen en komen sneller in beeld bij mensen die in eerste instantie niet aan Mercedes-Benz denken wanneer het om zakelijk rijden gaat. Verantwoord ondernemen vanwege een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Niet alleen verantwoord in de aanschaf maar ook in het onderhoud, de restwaarde, haal- en brengservice, leasing, financiering, verzekeringen en schadeherstel. Rüttchen staat voor het bieden van zorgeloze mobiliteit en ‘one stop shopping’. Met oog voor details en dat wordt enorm gewaardeerd door alle klanten, want Rüttchen staat qua klanttevredenheid op het gebied van (after)sales al jaren in de top van Nederlandse Mercedes-Benz dealers.´

< Alle thema's