Askové Kunststof Industrie: Van Aspert neemt afscheid

Dit voorjaar nam Joan van Aspert, oprichter en (oud-)eigenaar van Askové, afscheid van zijn medewerkers. Askové is per 1 januari overgenomen door het Eindhovense Perpetuum Participaties. De dagelijkse leiding is in handen van Willem Verstijnen, die reeds acht jaar bij het bedrijf werkzaam is. Hij wordt bijgestaan door Leon Heemskerk als statutair bestuurder.


Uitgave: Mei-Juni 2015
Thema’s: Industrie Producties Kunststoffen Installatiebedrijf

Askové Kunststof Industrie & Milieutechniek is in 1965 opgericht door Joan van Aspert. Als één van de eerste bedrijven in Nederland specialiseerde Askové zich in het bouwen van apparaten en installaties uit thermoplastische kunststoffen. Daarbij biedt Askové procestechnologische, mechanische en besturingstechnische oplossingen voor industriële opdrachtgevers. Het bedrijf voert hierbij de gehele keten van ontwerp, productie en installatie onder eigen beheer vanuit twee werkmaatschappijen: Askové Kunststof Industrie en Askové Milieutechniek.

Maakindustrie
Perpetuum Participaties, een samenwerking van informal investors, focust op het verkrijgen van familiebedrijven in de maakindustrie waar een opvolgingsprobleem speelt. Daarmee beoogt het bedrijf continuïteit van de overgenomen bedrijven, mede door het inbrengen van hands-on professionele kennis en ervaring. De partners in Perpetuum participaties investeren altijd zelf mee. 

< Alle thema's