Hotel Van der Valk Uden-Veghel: Het honderdste hotel

Van der Valk Hotels & Restaurants is het grootste horecaconcern van Nederland. Al meer dan 150 jaar lang bouwen diverse generaties Valken aan het familiebedrijf. Met Van der Valk Hotel Uden-Veghel opende Van der Valk het honderdste hotel; een mijlpaal waar zij trots op zijn.


Uitgave: Mei-Juni 2015
Thema’s: Horeca Hotel Restaurant Familiebedrijf Conferentieoord Congres

Nog nooit werd de bouw van een hotel zo snel gerealiseerd. Met als resultaat één van de mooiste hotels in de gehele regio. Van der Valk Hotel Uden-Veghel is met een ligging direct aan de A50 het perfecte middelpunt tussen de steden ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Nijmegen.

Awards
In 2014 werd dit honderdste hotel geopend en een jaar later zijn ze al in het bezit van twee awards, waaronder die van Beste Hotel van Noord-Brabant. Deze award werd uitgereikt door reserveringssite Hotelspecials. ‘We zijn enorm trots’, vertelt Boukje Heinrichs, general manager van Van der Valk Hotel Uden-Veghel. ‘We streven naar de ultieme gastbeleving en zijn blij dat de gast onze inspanningen hiervoor waardeert’. Het hotel beschikt over 105 luxe kamers en suites, een fitness op de derde etage met uitzicht op natuurgebied De Maashorst en elf zalen voor vergaderingen, congressen en feesten. ‘Ook hebben we een Skybar met prachtig uitzicht op de omgeving van Uden en een lounge café dat erg geschikt is voor zakelijke afspraken. In het restaurant wordt à la carte lunch en diner geserveerd’, aldus Boukje.

< Alle thema's