Loodgieters- en installatiebedrijf van Grinsven: Van badkraan tot cv-ketel

de regendouches en wellnessbaden in de showroom zeggen veel maar niet alles over Sanidrôme van Grinsven. Het van oudsher loodgieters- en installatiebedrijf is immers veel meer dan leverancier van de betere badkamer en onderscheidt zich vooral met onderhoud en renovatie.


Uitgave: Nov-Dec 2013
Thema’s: Installatiebedrijf Renovatie

Dit jaar hebben Ton en Jacqueline van Grinsven een dubbele verjaardag te vieren. Enerzijds maakt hun bedrijf al twintig jaar deel uit van Sanidrõme, een coöperatieve vereniging van zelfstandige installatiebedrijven met een eigen showroom. Anderzijds bestaat Loodgieters- en installatiebedrijf van Grinsven exact 35 jaar en met name op dit laatste is het echtpaar meer dan trots.

Back to the roots
‘In 2006 hebben we bewust en weloverwogen beslist om meer te focussen op onderhoud en renovatie en ons minder te richten op nieuwbouw. Achteraf is het de juiste keuze gebleken. Eigenlijk was het ook voor de hand liggend’, stelt Ton. ‘35 jaar geleden zijn we immers begonnen als onderhoudsservice voor particulieren en bedrijven en in feite is dat altijd onze kernactiviteit gebleven. Onderhoud- en renovatie zijn de rode draad in onze bedrijfsvoering. Concreet betekent het dat we ons vooral toeleggen op de aanleg, het onderhoud en beheer van gas-, water- en verwarmingsinstallaties.’

Thuis en op kantoor
‘Klanten kunnen bij ons terecht voor het totaalconcept. Wij doen alles: van het slopen van hun oude badkamer tot het betegelen van de nieuwe douche. Maar ze kunnen ons ook bellen voor een lekkende kraan, een verstopt riool, kapotte dakgoot of defecte cv-ketel’, zegt Jacqueline. ‘Onze monteurs komen het probleem zo snel mogelijk verhelpen. Dat onze medewerkers over de nodige kennis en expertise beschikken, spreekt vanzelf. Uiteraard zijn ze ook offi - cieel bevoegd om die werkzaamheden uit te voeren.’ Loodgieters- en installatiebedrijf van Grinsven heeft jaarlijks een paar duizend onderhoudscontracten uit te voeren; meestal gaat het om het onderhoud van de cv-ketel. Hoewel het merendeel van de klanten particuliere gebruikers zijn, maken bedrijven en organisaties (zoals NS, het Provinciehuis en diverse eigenaarsverenigingen) eveneens gebruik van de dienstverlening van het Van Grinsven-team. Ondernemers kunnen ons het onderhoud van de sanitaire voorzieningen in het bedrijf toevertrouwen en tegelijk een beroep op ons doen als de kraan bij hen thuis lekt. Mooier en makkelijker kun je het denk ik niet hebben’, besluit Ton enthousiast.

www.vangrinsveninstallatie.nl

< Alle thema's