Renova Group: Bewegen door de wereld

Eerst kom je erachter dat achter deze man een levende legende schuilt. daarna ontdek je naast zijn kennis over de four-wheel drive ook zijn inner drive. maak kennis met Corné Couwenberg (47) van Renova Group.


Uitgave: Nov-Dec 2014
Thema’s: Transport & Logistiek

Wie Renova Group kent, weet dat dit familiebedrijf vooral bekend staat om de medewerkers die er voor de volle 100% voor gaan. Zij zijn niet alleen liefhebber van de huismerken BMW en MINI, maar hebben het bedrijf echt in hun harten gesloten en tonen een onomwonden passie op de werkvloer. Een van die medewerkers is Corné Couwenberg, negen jaar in dienst en sinds een jaar accountmanager bij Renova Group voor de regio Tilburg en Waalwijk. ‘Ik bezoek dagelijks onze klanten en kom bij veel verschillende bedrijven’, vertelt hij enthousiast over zijn huidige functie. ‘Het is de dynamiek en het contact met mensen die me voldoening geven. Bovendien ben ik graag onderweg.’

Sportiviteit
‘Ook ben ik blij met de merken die wij te bieden hebben’, vervolgt hij. ‘Ze staan voor kwaliteit en sportiviteit, zijn geliefd bij zowel jong als oud. Daar zet ik me volledig voor in.’ Geloof het of niet, maar zijn bevlogenheid onderschrijft perfect wie Corné Couwenberg is. Deze fleetmanager is namelijk tevens een bekendheid uit de taekwondowereld. ‘Klopt’, zegt hij bescheiden. ‘Ik was een voormalig taekwondokampioen en heb inderdaad de eer gehad om onder andere de Brabantse talenten Tommy en Dennis Mollet en Virginia Lourens temogen opleiden.’ Doordeweeks reed hij naar Renova en in het weekend vloog hij met zijn pupillen de hele wereld rond. Dan móet je haast wel ambitieus en gedreven zijn.

Metamorfose
De juiste man op de juiste plek. Drive in de ruime zin des woords. Dat is Renova. Met drie fi lialen in Brabant al ruim 50 jaar een begrip in de regio. ‘Filiaal Waalwijk heeft onlangs een metamorfose gehad volgens het laatste BMW profiel’, merkt Corné  nog even op. ‘Door directer klantcontact en de mogelijkheid om BMW en MINI’s te configureren op grote beeldschermen, kunnen we nu nóg meer tevreden klanten creëren.’ Duidelijk. Wie van zijn beroep een sport maakt of andersom, gaat alleen nog voor de eerste plaats.

< Alle thema's