Dotcombusiness: Een warm feest

Dotcombusiness is regionale kennisleverancier op het gebied van kantoorautomatisering en richt zich op het midden- en kleinbedrijf. Op 15 oktober jl. vierden klanten, medewerkers en directie het 15-jarig bestaan. Het werd een prachtige avond in de bijzondere omgeving van Klooster Bethlehem in Haren. Een inspirerende gastspreker en maatschappelijke betrokkenheid kleurden de avond.


Uitgave: Nov-Dec 2016
Thema’s: Automatisering

‘We vonden het belangrijk om onze klanten op een mooie manier te bedanken voor hun loyaliteit’, vertelt Carolien Verkerk. ‘Vooraf hadden we een aantal keuzes gemaakt. Het moest een feestelijke avond worden waarbij we klanten een kijkje geven in ons bedrijf en we ook even konden stilstaan bij Tom’, aldus Luuk van den Berg. (Tom Verkerk en Luuk van den Berg richtten in 2001 samen Dotcombusiness op. Na Toms overlijden in 2010 werd Carolien mede-eigenaar.)

Innemend
Maarten van der Weijden werkte jaren keihard om zijn doel te bereiken en op de Olympische Spelen 2008 was het zover: goud! Voor een muisstille zaal bracht hij een innemend verhaal over zijn gold medal race en de kracht om altijd door te gaan. Hierbij wist hij perfect de link te leggen tussen topsport en topondernemen.

Hoog in het vaandel
‘We hebben die avond ook verteld waarom bepaalde dingen belangrijk voor ons zijn’, voegt Luuk eraan toe. ’Want al hebben we een technisch product, de menselijke factor staat bij ons altijd voorop. Maatschappelijke betrokkenheid staat hoog in het vaandel. Dat hebben we die avond opnieuw benadrukt met het goede doel dat we willen steunen. Een van onze medewerkers is Jelske. Ze heeft op jonge leeftijd een hersenbloeding gehad en is eenzijdig verlamd. Twee weken geleden heeft ze haar rijbewijs gehaald. Nu wil ze graag een auto. Uiteraard moeten er aan de auto de nodige aanpassingen gebeuren. Wij willen Jelske graag helpen de aanpassingen te realiseren.’

Volgende tien jaar
Luuk en Carolien hebben die avond meteen alle klanten uitgenodigd voor de volgende viering. ‘We willen graag met hen ons 25-jarig bestaan vieren’, glimlacht Luuk. ‘En ook de komende jaren zullen we er alles aan doen om hen optimaal te bedienen met de nieuwste Cloud technologie, de nieuwste verbindingen, de nieuwste beveiliging en het beste advies’, besluit Carolien.

Tekst: Gerda Baeyens
Fotografie: Henry Janssen

< Alle thema's