OPE Quality Centre: Huiskamer van mobiele professionals

Op één minuut rijden van de A2 ligt het Bossche Quality Centre. Daar kunnen mobiele zakelijke gasten in een huiskamersfeer terecht voor Ontmoetingen, Praten en Eten. Met alle moderne, technologische faciliteiten die daarbij horen.


Uitgave: Okt-Nov 2010
Thema’s: Conferentieoord Horeca

Op 1 augustus heropende het Quality Centre haar deuren. De nieuwe exploitanten - Michel du Crocq en Rob Gerrits - willen de mogelijkheden van het gebouw voortaan ten volle benutten. Zakelijke klanten kunnen al volop gebruikmaken van de horeca- en vergaderzalen, de receptie en flexibele kantoorruimtes (30 tot 80 m2). Maar het pand leent zich ook voor nieuwe initiatieven en daarom praten Michel en Rob momenteel over een sport- annex fysioruimte voor de zakelijke markt. Aan de gedrevenheid van beide heren zal het alvast niet liggen.

Hectiek en rust
'Je zit nergens zo centraal als op deze plek, want de A2 is de slagader van het land', zegt Michel. 'Het zou dus kortzichtig zijn om enkel op de buren te focussen. Daarom willen wij ons richten tot alle professionals die rustig en comfortabel (onderweg) willen vergaderen, zakelijke gesprekken willen voeren of willen lunchen of dineren.' 'Dit pand is werkelijk uniek; aan de voorkant zie je de bedrijvigheid van het industrieterrein (De Brand), aan de achterkant kijk je uit over de groene ongerepte natuur. Het ademt bovendien luxe en klasse uit, maar vergis je niet, die is méér dan betaalbaar', benadrukt Rob. OPE laat buren borrelen. Voor de horeca- en vergaderactiviteiten werd een aparte entiteit opgericht: OPE (Ontmoeten, Praten, Eten). Onder deze noemer vallen het selfservicerestaurant (voor wie weinig tijd heeft), het à-la-carterestaurant (voor wie van een 3-, 4- of 5-gangenmenu wil genieten) en de cateringdiensten voor bedrijven (ter plekke of in het pand zelf), maar ook voor zakelijke evenementen en feesten want daarvoor leent het pand zich ook uitermate goed. De openingsuren van het restaurant zijn inmiddels opgetrokken van 8 tot 19u (en langer in overleg). Binnenkort kan De Brand zich trouwens ook verheugen op ‘borrelen bij de buren’. “Op de laatste vrijdag van de maand gaan we de bedrijven uitnodigen voor een hapje en een drankje, een kwestie van elkaar beter leren kennen; toch weer dat huiskamergevoel', besluit Michel.

< Alle thema's