Synergie Uitzendbureau: Sparringpartner met meerwaarde

Als uitzendspecialist in de transportsector levert ADR transportdiensten chauffeurs in heel noord-brabant maar ook in de rest van Nederland. Het moederbedrijf Synergie verzorgt de aanvullende diensten op personeelsgebied. Van den Heuvel Logistiek in uden - gericht op koeriersdiensten, transport, distributie en opslag - is erbij gebaat.


Uitgave: Okt-Nov 2010
Thema’s: Uitzendbureau Personeel & Organisatie

Het nieuwe distributiecentrum van Van den Heuvel Logistiek in Uden en de nieuwe klanten zorgen voor een toenemende behoefte aan goede heftruck- en vrachtwagenchauffeurs.

Gemiddeld duizend
Dagelijkse zendingen worden met 80 auto’s naar de eindbestemming gebracht door het bedrijf dat 180 vaste medewerkers telt. 'Geschikte mensen kun je zonder hulp van een goed uitzendbureau niet allemaal vinden. Ondanks de crisis hebben we het laatste jaar toch een behoorlijk beroep gedaan op de diensten van ADR', aldus Jos Nelissen. Namens Van den Heuvel Logistiek onderhoudt hij de contacten met Judith de Ronde die als vestigingsmanager passend personeel levert vanuit ADR Transportdiensten in Uden. Sinds 2005 levert ADR Transportdiensten personeel op transportgebied aan Van den Heuvel Logistiek. Momenteel zijn er tien mensen vanuit ADR Transportdiensten werkzaam bij Van den Heuvel Logistiek. En het afgelopen jaar werden in totaal twintig medewerkers geleverd. Het uitzendbureau met zijn focus op chauffeurs werd in 2008 overgenomen door het Franse Synergie dat op velerlei terreinen in personeel voorziet. 

Vertrouwd
'Vertrouwd en makkelijk', typeert Nelissen de samenwerking. 'Korte lijnen, dichtbij gesitueerd. Wanneer iemand uit de regio bij ons komt solliciteren, ga ik eerst een blokje om bij Judith om de persoon te polsen.' De Ronde vult aan: 'Wij zijn veelal met de mensen bekend. Daardoor kunnen wij op de juiste wijze met onze opdrachtgevers sparren. Met snelheid en flexibiliteit als kernbegrippen in onze werkwijze. Je raakt op elkaar ingespeeld door de affiniteit die wij met hun diensten hebben opgebouwd. Een hele prettige samenwerking waarbij we elkaar versterken.' De Ronde: 'Als specialist zijn wij op chauffeursgebied heel goed thuis. Vandaar dat we de naam ADR Transportdiensten ook blijven hanteren, naast die van Synergie. Samen leveren ze een totaalpakket aan diensten.' Zeven vestigingen verspreid over Noord-Brabant dekken de provincie. 'Hierdoor versterken we de regionale binding met de opdrachtgevers én de uitzendmedewerkers. De persoonlijke band met onze klanten maakt het bijzonder. In de chauffeurswereld doet zich een soort cyclus voor waardoor wij de mensen goed kennen. Dat is de kracht van ADR Transportdiensten en dat zetten we nu door naar Synergie.'

< Alle thema's