Maaspoort Sports & Events: Eerst 'doen', dan drinken

Tal van bedrijven deden reeds een beroep op Maaspoort Sports & Events (MSE) voor de organisatie van seminars, presentaties en congressen. Niet verwonderlijk, want zowel MSE als de accommodatie zelf getuigen van flexibiliteit, dynamiek en veelzijdigheid. Begin 2010 zijn de rollen omgedraaid: dan organiseert MSE - voorafgaand aan een BOB Borrel - zelf een congres.


Uitgave: Sept-Okt 2009
Thema’s: Businessevent Evenementen

Al drie jaar neemt Maaspoort Sports & Events de eerste BOB Borrel van het jaar voor haar rekening. Die eerste samenkomst aan het begin van een nieuw jaar getuigt immers van een unieke sfeer. Het is de aangewezen gelegenheid om nieuwe plannen te maken en te ontvouwen. Op 26 januari 2010 zal dat nog meer dan anders het geval zijn. Die middag organiseren Marc Ghering en Jeannette van Hirtum, voorafgaand aan de BOB Borrel, een congres rondom de toekomstvisie van ondernemers.

Doen
Marc: 'Het idee is ontstaan toen Jeannette en ik nadachten over hoe we de BOB Borrel een extra dimensie konden geven. Want als je al die ondernemers te gast hebt, moet je hen méér kunnen bieden dan alleen maar een gezellige borrel, vonden wij. Vandaar de introductie van ons ‘doen’-concept: durven ondernemen, eigentijds & natuurlijk. Aan dit concept willen we voor de eerste maal een invulling geven met het congres. Het is de bedoeling dat een paar ‘captains of industry’ vertellen wat hun plannen zijn, waar zij kansen zien en welke ontwikkelingen er in hun sector te verwachten zijn. Het congres duurt zo’n anderhalf uur; daarna is het tijd om te borrelen, te netwerken en na te praten.' 'We hopen zo’n 800 Brabantse ondernemers te mogen begroeten' vult Jeannette aan.

Duurzaam partnership
MSE heeft de ambitie het congres tot een jaarlijks evenement te laten uitgroeien. 'Telkens op de derde of vierde dinsdag van januari; een kwestie van herkenbaarheid en onze positionering in de markt. Samen met een aantal suppliers en grote partners werken wij het geheel uit. MSE heeft de accommodatie en knowhow om een dergelijke grootschalige bijeenkomst te organiseren. De suppliers zorgen voor de juiste uitstraling en optimale logistieke ondersteuning. En met onze partners bepalen we de inhoud van het programma. Wat ons betreft, groeit die samenwerking uit tot een duurzaam partnership', besluit Jeannette. In de volgende editie van Regio Business treft u meer informatie over het programma en de sprekers van het congres.

< Alle thema's