Van der Valk Hotel Uden-Veghel: Daar waar gemoedelijkheid en luxe samenkomen

Tweeënhalf jaar na de opening draait Van der Valk Hotel Uden-Veghel op volle toeren. Een aantal prachtige Awards rijker (waaronder Beste Hotel van Nederland 2015) blijft het management vernieuwen en uitdagingen zoeken. Tegenwoordig is er een leuk aanbod aan groepsuitjes en teambuilding activiteiten in samenwerking met ondernemers uit het aangrenzende Natuurgebied De Maashorst.


Uitgave: Sept-Okt 2016
Thema’s: Restaurant Hotel

Bij binnenkomst wordt u direct verrast door dit nieuwe, sfeervolle concept van de vertrouwde keten. U brengt uw gasten onder in een huiselijke omgeving met een topservice, dit geldt voor zowel de hotelkamers, a la carte restaurant KOOSIE als de moderne vergaderfaciliteiten. 

Ervaren
Voor de vergaderfaciliteiten kunt u terecht bij het ervaren salesteam waar uw wensen worden vertaald naar de meest bijzondere mogelijkheden. Niets is te gek en ‘nee’ is hier niet bekend. Diverse symposia, meerdaagse congressen (in combinatie met hotelkamers), bedrijfsborrels en productpresentaties zijn de revue gepasseerd met ieder een eigen succesverhaal. De familie Heinrichs - Van der Valk is onderdeel van het operationele team en steekt maar al te graag de handen uit de mouwen om het team te trainen, de kwaliteit te waarborgen en vooral om plezier te hebben.

< Alle thema's