2019 was een goed jaar voor EBC Nederland

We zitten alweer in 2020, maar wat een jaar was 2019! In het vormgeven van ambities heeft EBC Nederland dit jaar een reuzenstap gemaakt door zich aan te sluiten bij Ecclesia Nederland en de krachten te bundelen met Concordia de Keizer, dat hier ook toe behoort.


Ma 13 Jan 2020

De overname past in de strategie van Ecclesia Nederland om haar klanten te kunnen adviseren op het gebied van inzetbare en tevreden medewerkers. EBC Nederland kan dankzij deze bundeling van krachten nog meer waarde bieden voor hun klanten. Lees hier hoe.

Daarnaast kan EBC Nederland bogen op prachtige projecten voor organisaties die hun Duurzaam Inzetbaarheidsbeleid hebben ingevuld met het Financieel Fit & Vitaal programma. Ook worden keuzes in pensioenregelingen als overstap van middelloon naar beschikbare premie, doorbeleggen en bijsparen, steeds meer gemaakt naar aanleiding van een Financieel Inzicht Gesprek.

Nieuwe look en feel
Als klap op de vuurpijl lanceerde EBC Nederland  een frisse corporate identity, inclusief website en corporate movie, waarin ze hun visie op duurzaam presteren helder en bondig communiceren. EBC is er erg trots op, dus neem gerust eens een kijkje op het vernieuwde ebcnederland.nl

Balans
De balans opmakend, kan EBC Nederland zeggen dat 2019 een prachtig jaar was, mede dankzij het vertrouwen van hun klanten. Bekijk hier voor de nieuwjaarsboodschap.

< Alle nieuwsberichten