Afvalpartner.nl: het juiste adres voor allerlei soorten containers en formaten

Bij Afvalpartner.nl bent u al jaar en dag aan het juiste adres voor verschillende soorten containers en formaten. Aan het verbouwen, verhuizen of renoveren? Bestel gemakkelijk een container in uw regio. Afvalpartner.nl levert containers van alle formaten en voor iedere situatie door heel Nederland. Twijfelt u welke soort container u nodig heeft? Afvalpartner.nl biedt hulp bij het kiezen van de juiste container.


Vr 23 Okt 2020

Wat maakt Afvalpartner.nl zo uniek?
Afvalpartner.nl levert containers van alle formaten en voor iedere situatie door heel Nederland. Of u nu in Groningen woont of in Zeeland, Afvalpartner.nl levert op ieder gewenste locatie en tijdstip een afvalcontainer. Kunt u dan niet thuis zijn? Geen probleem! Bij Afvalpartner.nl hoeft u namelijk niet thuis te zijn bij levering van de afvalcontainer. Dat is nog eens ideaal! U hoeft zich dus geen zorgen hierover te maken. Tevens kan de afvalcontainer binnen 24 uur geleverd worden: laat maar komen die afvalcontainer! Ook kunt u achteraf betalen bij Afvalpartner.nl en zijn alle prijzen op onze website all-inclusive. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Verschillende soorten containers en formaten
Bij Afvalpartner kunt u terecht voor alle soorten containers en formaten. Zo biedt Afvalpartner.nl maar liefst 7 verschillende soorten containers aan, leverbaar in 4 verschillende maten: 4m³, 6m³, 8m³ en 10m³.

Puinafval container
De puinafval container is geschikt voor bestratingspuin, betonpuin, metselpuin, steen, tegels, keramische producten, gewapend beton, dakpannen, kalkzandsteen en zand/cement (maximaal 10% van de containerinhoud). De puincontainer is leverbaar in 4 verschillende maten: 4m³, 6m³, 8m³ en 10m³.

Groenafval container
De groenafval container is geschikt voor boomstammen, boomstobben, boomstronken, takken, struiken, snoeiafval, tuinafval, groenafval, gras, riet, bladeren, bamboe, en graszoden (maximaal 20% van de containerinhoud en maximaal 5 cm aanhangende grond).

Houtafval container
De houtafval container is geschikt voor deuren en kozijnen zonder glas aluminium, MDF, geperst hout, zachtboard, hardhout, vezelplaat, multiplex, spaanplaat, chipwood, geplastificeerde houtsoorten, geschilderd hout en plaatmateriaal, spijkers, schroeven en scharnieren in het hout.

Grofvuil container
De grofvuil container is geschikt voor puin, stenen, gips en beton, hout, papier en karton, plastics, kunststoffen en huisraad.

Bouw- en sloopcontainer
De bouw- en sloopcontainer is geschikt voor steen en betonpuin, gips, hout, grofvuil huisraad, papier en karton, plastic en kunststof, metaal en zand (maximaal 5% van de containerinhoud)

Zand- en grond container
De zand- en grond container is geschikt voor zand, grond (eventueel met wortels) en klei.

Afzetcontainer huren
Huur nu voordelig een afzetcontainer bij Afvalcontainer.nl. Nog niet zeker welke container geschikt is voor jouw situatie? Maak gebruik van de afvalcontainer keuzehulp en laat de afvalcontainer binnen 24 uur bij u op de stoep leveren.

< Alle nieuwsberichten