Allinco Systems is Elite Partner Ruckus Networks

2018 sloten zij goed af met het behalen van de Gold Support Partner status van Ruckus. Daarnaast zijn zij nu ook Elite Partner van Ruckus Networks.


Vr 5 Apr 2019

Dit betekent dat zij aan de hoogste criteria voldoen en alle certificeringen op het gebied van Wi-Fi in huis hebben. En dat wordt niet alleen getoetst door Ruckus Networks, maar ook door de onafhankelijke partij CWNP (www.cwnp.com).

De voordelen voor jou
Dat Allinco Systems Elite Partner van Ruckus Networks is, betekent dat zij op zowel technisch als commercieel vlak de allerhoogste partnerstatus hebben en daardoor de relaties van een topadvies en oplossing kunnen voorzien. Dit doen zij voornamelijk met de Wi-Fi as a Service oplossingen. De teams zijn getraind en ontwikkelen zich continu, waardoor zij experts in huis hebben om de relaties op een snelle én efficiënte manier te helpen. Daarbij staan persoonlijk contact en een goede service altijd voorop.

Welkom in het netwerk
Met deze twee partner statussen zijn zij nog beter in staat om complexe omgevingen van een goed werkend en dekkend Wi-Fi netwerk te voorzien. Iedereen is welkom in hun netwerk, van MKB tot aan Enterprise. Ben je benieuwd wat zij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan hier vrijblijvend contact met ze op.

< Alle nieuwsberichten