Autobedrijf Van den Udenhout uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van het land

SEAT Nederland verkiest Autobedrijf Van den Udenhout tot de beste SEAT-dealer van het jaar 2021. Het autobedrijf – met SEAT-vestigingen in Veldhoven en 's-Hertogenbosch – verdient de prestigieuze titel vanwege haar deskundigheid, de hoge klanttevredenheid en de salesprestaties.


Ma 22 Feb 2021

De 'Beste Dealer Award' is door SEAT Nederland voor de eerste keer online uitgereikt. Een primeur! Tijdens een virtuele meeting vertelt Maarten Janssen, algemeen directeur van SEAT Nederland, het heuglijke nieuws aan de medewerkers van Van den Udenhout.

Klantgericht
"Zij hebben aangetoond dat ze onder alle omstandigheden dichtbij de klant kunnen staan," verklaart Janssen. "En die klantgerichtheid vertaalt zich in een hoge mate van klanttevredenheid. Samen met de positieve uitstraling van het autobedrijf én de sterke scores op het gebied van marketing, sales en aftersales leidt dat tot de eervolle titel 'Beste SEAT-dealer van het Jaar'. Van den Udenhout heeft de award dik verdiend!"

Teamwork
De servicegedachte leeft bij alle medewerkers van Van den Udenhout. En volgens Berry van Hooft, manager SEAT bij Van den Udenhout, is de titel 'Beste SEAT-dealer' dan ook het resultaat van teamwork. "Zowel in de showroom, als in de werkplaats, als online zitten bij ons de juiste mensen op de juiste plaats. De missie van alle collega's bij Van den Udenhout is om de klant maximaal te ontzorgen. En door goed naar de klant te luisteren, spelen we perfect in op iedere individuele klantwens."

Gastvrij
Alle medewerkers van het autobedrijf werken vanuit die servicegedachte. "En door die eensgezindheid is er een fijne werksfeer, dat voélen klanten," vervolgt Van Hooft. Autobedrijf Van den Udenhout is dan wel onderdeel van een grote dealergroep, maar het creëert ook warm en authentiek gevoel voor de klant. "De bourgondische gastvrijheid hebben wij hoog zitten. En we zijn dan ook enorm trots dat het zich uitbetaald met deze mooie prijs!"

De ‘SEAT Best Dealer Award’ gaat overigens niet voor de eerste keer naar ‘s-Hertogenbosch. Want voordat Autobedrijf Van den Udenhout het merk SEAT onder de vleugels nam, won SEAT Noordhoek in ‘s-Hertogenbosch de Award tussen 2016 en 2018 maar liefst driemaal op rij.

< Alle nieuwsberichten