BANNING Advocaten & Fiscalisten verwelkomt notariaat

Deze maand is BANNING een samenwerking aangegaan met notaris Mick van Waateringe en senior kandidaat-notaris Hugo Meilink. BANNING verbreedt hiermee in hoog tempo haar nationale en internationale dienstverlening en behoudt tegelijk haar eigen ‘DNA’: toegankelijk, betrokken en hoogwaardige expertise tegen Brabantse tarieven.


Di 17 Jan 2017

Mick van Waateringe en zijn team hebben jarenlange ervaring met (internationaal) ondernemingsrecht, estate planning en familierecht. Hugo Meilink heeft jarenlange ervaring op het gebied van (internationaal) ondernemingsrecht waaronder advisering op het gebied van (grensoverschrijdende) herstructureringen, overnametrajecten en het opzetten van (werknemers) participatieplannen. Notaris Mick van Waateringe over de samenwerking: ‘Cliënten staan centraal in onze dienstverlening. De samenwerking met BANNING geeft toegevoegde waarde om de cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn.’

Met de komst van het notariaat heeft BANNING op zowel fiscaal als juridisch gebied alle disciplines in huis om de cliënt optimaal te adviseren. ‘De cliënt, van particulier tot multinational, wil steeds sneller, beter en efficiënter worden bediend. Met de toevoeging van notariële dienstverlening spelen wij op die wens in. Dit doen we op dezelfde toegankelijke wijze, zoals onze cliënten dat van ons gewend zijn’, aldus bestuursvoorzitter Marcus de Bont over de komst van de notarissen.

Onlangs heeft BANNING kantoren geopend in Amsterdam, New York en Singapore. BANNING Notariaat houdt kantoor in Amsterdam. Het hoofdkantoor van BANNING - opgericht in 1965 - blijft in ’s-Hertogenbosch. BANNING staat zowel de particulier, het MKB als multinationals bij en zal hierbij zijn scherpe tarieven blijven handhaven.

 

< Alle nieuwsberichten