BINK trotse sponsor van racetalent Robert de Haan

Gisteren hebben coureur Robert de Haan en Ralph Bink, algemeen directeur BINK, de handtekeningen onder een sponsorovereenkomst gezet. Hiermee wordt Robert ambassadeur van BINK. Robert racet in de Porsche 911GT3 in de Porsche Carrera Cup Benelux en Great Britain.


Ma 5 Jun 2023

Als familiebedrijf hechten zij veel waarde aan sport, omdat dit zorgt voor samenwerking en saamhorigheid. Door middel van sponsoring ondersteunen en stimuleren zij verschillende sporten en tecgnieken. Ralph: "We willen als bedrijf jonge talenten graag vooruit helpen en stimuleren. Niet alleen op het gebied van techniek, maar ook op het gebied van (auto)sport".


Carrière in techniek promoten

BINK zet zich in om jongeren al vroeg te enthousiasmeren voor techniek, steeds meer jongeren kiezen dan ook voor een technische opleiding. "Door Robert, een jong talent, te verbinden aan ons merk, trekken we de aandacht van deze jonge technische talenten" vertelt Ralph.


Robbert de Haan

Robert (16 jaar) zet geweldige prestaties neer in de PorscheCarrera Cup Benelux en Great Britain. Met inmiddels 6 races achter de rug, heeft de 16-jarige 5 podiums met 3 P1 posities en gaat hij de recordboeken in als jongste winnaar ooit van een Porsche Carrera cup race. Techniek en autosport gaan hand in hand, daarmee is de connectie met BINK toepasselijk. Dit is het eerste seizoen voor Robert in de Porsche. Via een nationaal kampioenschap, zoals het Benelux en Great Britain, verwacht Robert volgend jaar door te stomen naar de Duitse competities, waar het niceau nog hoger is. Vervolgens naar de Porsche Supercup, zij rijden in het voorprogramma van de Formule 1. Het hogere doel; een A-merk zoals Porsche vertegenwoordigen in de grootste races en competities in de wereld zoals de 24H Le Mans.

We werken samen aan een langdurige succesvolle racecarrière voor Robert. Daarnaast hebben Robert en Porsche veel overeenkomsten met BINK: "Zo streven we er allebei naar om de beste te zijn en voor goud te gaan. Robert, met Porsche, op de racebaan. Wij in onze dienstverlening", vervolgt Ralph.


Powered by BINK

Het partnership met Robert de Haan draagt de naam Powered by, dat staat voor kracht waarbij BINK de noodzakelijke steun en support biedt om het initiatief mede mogelijk te maken. BINK heeft vestigingen in Sprundel, Kaatsheuvel en Alphen a/d Rijn en installeert innovatieve gebouwgebonden technische installaties.

< Alle nieuwsberichten