BOB in Beeld: Pieter van Dooren van SocialFind: 'Ik geloof sterk in het samenwerken met anderen'

Maandelijks organiseert Regio Business de BOB (Business Ontmoet Business) Borrel om de gelouterde ondernemer, de eigengereide directeur en de jonge professional in Brabant een stapje dichter bij elkaar brengen.


Do 16 Feb 2023

Naast het opdoen van nieuwe connecties word je geïnspireerd door vernieuwende locaties, sprekers, bedrijven. Plekken waar je zonder BOB misschien nooit zou komen. We vroegen BOB bezoekers wat de meest bijzondere locatie is waar BOB ze heeft gebracht, en brengen zo een stukje van Ondernemend Brabant voor je in beeld!


We stellen je graag voor aan Pieter van Dooren van SocialFind:
'Vorig jaar ben ik samen met Joost en Joena SocialFind begonnen. Wij introduceren de nieuwe manier van personeel werven aan bedrijven die kampen met een tekort. Dit doen we door employer branding, via het uitzetten van een online campagne tot het opvolgen van de leads. Ik geloof sterk in het samenwerken met anderen om zo nieuwe kansen te creëren. De BOB Borrel bij Breepark Café is een mooi voorbeeld. Hier maakte ik kennis met Gian Ploegmakers, de mede-eigenaar van Regio Business. 1,5 maand later verhuisden wij met ons kantoor en werden we buren. De kracht van netwerken! En zo zie je maar, zo snel kan het gaan.'

< Alle nieuwsberichten