BOB Making of: Op bezoek bij Censor en hun kantoorhondje!

23 november verschijnen de nieuwe edities van onze zakenmagazines. Voor deze ‘BOB Making Of’ gingen fotograaf Kees Bennema en redacteur Raquel Mourik langs bij Etienne Timmermans en Paul van Loon van Censor.


Wo 3 Nov 2021

Censor helpt bedrijven bij het stroomlijnen van processen en het terugbrengen van doorlooptijden. Dat doen ze met de QRM-strategie: Quick Response Manufacturing. ‘Durf je QRM aan, dan zijn de positieve resultaten op vele fronten meetbaar’, licht Etienne Timmermans bevlogen toe. Met QRM creëer je flow in de organisatie, minder chagrijn en positieve energie. Censor-kantoorhond Jantje heeft aan positieve energie eveneens geen gebrek. Zo nu en dan komt er ook nog eens een fotograaf langs van Regio Business die begrijpt dat als de hond op zijn gemak is, de baasjes dat ook zijn. In dit geval is er één baasje, Paul van Loon, maar Etienne Timmermans - 'meer een kattenmens' - heeft stiekem ook een zwak voor deze viervoeter. Jantje zorgt er in ieder geval voor dat er weinig chagrijn is op de werkvloer en laat dat nou precies zijn waar Censor dagelijks de strijd mee aanbindt. Ook zo benieuwd of Jantje de foto heeft gehaald? Je leest het interview in de aankomende editie van zakenmagazine Regio Business!

De volgende keer een BOB Making of van jouw bedrijf? Zet jouw bedrijf in de spotlight van ondernemend Brabant!
In Brabant gebeurt het! Onder de noemer ‘Made in Brabant’ zetten we de spotlights vol op echte bedrijven. We bieden het podium dat ze verdienen, maar ook moeten pakken wat ons betreft. Zet jezelf en jouw bedrijf ook in de spotlight in 2021 met het Made in Brabant all-in-jaarpakket. Dat betekent dat je offline (via onze zakenmagazines), online (via onze social media kanalen én online platform) én face-to-face (tijdens onze bijeenkomsten) veelvuldig gezien wordt door jouw Brabantse collega ondernemer. Mariëlle Ploegmakers (eigenaar van Regio Business) vertelt je, onder het genot van een kop thee én een rondleiding in jouw mooie bedrijf, graag nog veel meer over nut en noodzaak van profileren. En vooral over wat het je op kan leveren en dat het dus écht werkt!

Kijk hier voor meer informatie over profileren of neem contact op met Mariëlle marielle@regio-business.nl 06-21563028

< Alle nieuwsberichten