BOB Making Of: Sjef van de Laak, Brabant Engineering

23 november verschijnen de nieuwe edities van onze zakenmagazines boordevol inspirerende interviews met ‘Made in Brabant’ ondernemers. We geven je alvast een voorproefje met deze ´BOB Making Of´ van Brabant Engineering.


Ma 15 Nov 2021

23 november verschijnen de nieuwe edities van onze zakenmagazines boordevol inspirerende interviews met ‘Made in Brabant’ ondernemers. We geven je alvast een voorproefje met deze ´BOB Making Of´ van Brabant Engineering. Je investeert in je jongens, maar na twee jaar worden ze door de grotere jongens bij je weggekaapt. Mooi is dat. Sjef van de Laak van Brabant Engineering: ‘Toen ik lang geleden bij Philips wegging, zei mijn dochter van twaalf: hè hè kan ik eindelijk mijn Sony walkman kopen. Ik was super loyaal, hondstrouw. De jonge garde niet. Hun instelling is anders. Wat telt, is geld.’ Sjef vertelde openhartig zijn visie aan redacteur Jeanette van Haasen en werd gefotografeerd door Kees Bennema. We geven natuurlijk niet alles weg, vanaf de 23e lees je het hele verhaal! 

De volgende keer een BOB Making of van jouw bedrijf? Zet jouw bedrijf in de spotlight van ondernemend Brabant!
In Brabant gebeurt het! Onder de noemer ‘Made in Brabant’ zetten we de spotlights vol op echte bedrijven. We bieden het podium dat ze verdienen, maar ook moeten pakken wat ons betreft. Zet jezelf en jouw bedrijf ook in de spotlight in 2021 met het Made in Brabant all-in-jaarpakket. Dat betekent dat je offline (via onze zakenmagazines), online (via onze social media kanalen én online platform) én face-to-face (tijdens onze bijeenkomsten) veelvuldig gezien wordt door jouw Brabantse collega ondernemer. Mariëlle Ploegmakers (eigenaar van Regio Business) vertelt je, onder het genot van een kop thee én een rondleiding in jouw mooie bedrijf, graag nog veel meer over nut en noodzaak van profileren. En vooral over wat het je op kan leveren en dat het dus écht werkt!

Kijk hier voor meer informatie over profileren of neem contact op met Mariëlle marielle@regio-business.nl 06-21563028

< Alle nieuwsberichten