BOB Making Of: TE Connectivity: 'Hun werkplaats ziet er precies zo uit als een laboratorium in een film'

De werkplaats van TE Connectivity ziet er precies zo uit als een laboratorium in een film. Een futuristische ruimte gevuld met blauwe schuimpunten, die wordt gebruikt om het bereik van antennes te testen.


Do 16 Mrt 2023

 In de kooi van Faraday worden producten onderworpen aan een blikseminslag. En een gedraaide glasbuis met een lichtbruine vloeistof test de... Ja, wat eigenlijk? Dat wist Manager Engineering Jeroen Dittner ons dan net niet te vertellen.
Voor het overige was hij angstaanjagend goed op de hoogte van het doel van alle testopstellingen. Jeroen, met een onnodige verontschuldiging: 'Ik ben natuurlijk een manager, dat zijn generalisten.' Mocht je nu zelf eens een keer iets willen ontwikkelen of laten testen, dan ben je van harte welkom in de prototyping omgeving en het lab van TE Connectivity.

Lees het hele interview vanaf 21 maart in de nieuwste edities van zakenmagazine BUSINESS!

De volgende keer een BOB Making of van jouw bedrijf? Zet jouw bedrijf in de spotlight van ondernemend Brabant!

In Brabant gebeurt het! Onder de noemer ‘Made in Brabant’ zetten we de spotlights vol op echte bedrijven. We bieden het podium dat ze verdienen, maar ook moeten pakken wat ons betreft. Zet jezelf en jouw bedrijf ook in de spotlight in 2022 met het Made in Brabant all-in-jaarpakket. Dat betekent dat je offline (via onze zakenmagazines), online (via onze social media kanalen én online platform) én face-to-face (tijdens onze bijeenkomsten) veelvuldig gezien wordt door jouw Brabantse collega ondernemer. Mariëlle Ploegmakers (eigenaar van Regio Business) vertelt je, onder het genot van een kop thee (zonder zakje graag) én een rondleiding in jouw mooie bedrijf, graag nog veel meer over nut en noodzaak van profileren. En vooral over wat het je op kan leveren en dat het dus écht werkt!

Kijk hier voor meer informatie over profileren of neem contact op met Mariëlle marielle@regio-business.nl 06-21563028

< Alle nieuwsberichten