#BOB Samen Sterk: onze Brabantse Business Community blijft groeien

Het creëren en opbouwen van een duurzaam netwerk is altijd al cruciaal en zeker nu voor veel bedrijven van groot belang. Steeds meer bedrijven vinden hun weg naar onze Brabantse Business Community en daar zijn we blij mee, want samen staan we sterk.


Do 9 Apr 2020

Zo sloten Daniel Constandse van GWS Printing Systems uit Waalwijk, Toine Brouwers van Incassonet Breda en Paul van Opzeeland van TM Logistics in Vlijmen zich onlangs bij ons aan. Via ons netwerk van leden kunnen ook zij met de mogelijkheden die we bieden gemakkelijk bouwen aan vertrouwen en daarmee een duurzaam netwerk creëren. Regio Business wordt daarbij door Google gezien als nieuwsbron, je lidmaatschap zorgt middels je bedrijfsprofiel voor een hogere ranking bij Google. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Je bent in één klap veel beter vindbaar met je profiel op onze site.

We kunnen elkaar nu niet treffen op een BOB Borrel, maar het is uiteraard wel mogelijk online kennis te maken. Bekijk de profielen en maak gebruik van het contactverzoek om elkaar online te ontmoeten: www.regio-business.nl/leden/

#BOBSamenSterk #BrabantseBusinessCommunity #RegioBusiness #Brabant

< Alle nieuwsberichten